18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Auburn - Alabama: (AH: -3,5) 2

Match center
30. november 2019 kl. 21:30 - Amerikansk Fodbold, USA - NCAA Division I FBS
Jordan-Hare Stadium
26. nov. 2019 kl. 13:41 (Opdateret 2. dec. 2019 kl. 13:30) 26/11
203
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Auburn og Alabama mødes i "The Iron-Bowl", hvor et af holdene har meget af spille for.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 108,30%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

The Iron-Bowl som denne kamp kaldes er et opgør mellem 2 rivaler i SEC-West, hvor Alabama ligger nr. 2 med 10-1 og Auburn ligger nr. 3 med 8-3 - Der er dog stor forskel på deres indgangsvinkel til denne kamp.

Det taler for spillet:

Alabama er pt. seedet som nr. 5 i Playoff spillet, hvor kun de 4 bedste hold kommer med. Alabama ligger pt. og kæmpe med Georgia om den 4. plads, da de 3 første ikke bliver ændret medmindre de løber ind i et kæmpe-nedlag i sidste runde, hvilket er meget usandsynlig - LSU, Ohio State og Clemson er derfor inde allerede og kampen om 4. pladsen føres pt. af Georgia med Alabama og muligvis Utah og Oklahoma i hælene. Georgia møder i sidste runde Georgia Tech, som også er et rival opgør, men meget ulige - Georgia Tech er 3-8 og har sandsynligvis ikke en chance. 

Både Alabama og Georgia ender derfor sandsynligvis med samme score 11-1 og så kigger man mere løst på hvad der så skal til for at komme med i slutspillet. Her er Alabama største problem, at deres modstandere i år har været meget dårlige - Man sætter selv en del af kampprogrammet i college football og der har Alabama taget fordel af. Det betyder dog at når man skal kigge på 2 hold med samme antal nederlag, så ser Alabama ikke så gode ud pga. de hold som de har mødt.

Det kan dog ændre sig i denne kamp - Auburn er seedet 16 og en overbevisnede sejr til Alabama her, kan give dem billetten til slutspillet, da deres 11-1 pludselig kan måle sig noget bedre med Georgias 11-1. Det kan være noget forvirrende med slutspillet i College, men der sidder altså nogen folk bagved som skal tage disse beslutninger, som derfor ikke er 100% afhægning af statistikker. Det er derfor vigtigt for Alabama ikke bare at vinde men også gøre det så stort som muligt og overbevistende, så de har en god sag for at komme med i playoff.

Ingen tvivl om at Alabama er klart det bedste hold på papiret - Den kommende NFL-draft kommer til at have en del Alabama spillere. Auburn er derimod lidt i en bølgedal - Det kan lyde underlidt med en fornuftig sæson med 8 sejre ud af 11, men der er så stor forskel på gode og dårlige hold i college at Auburn og Alabama nok ville vinde min. 8 kampe hver år selvom de stillede op i hver kampe med 1-2 mand mindre på banen.

Hvor Alabama har en chance for at spille med i playoff og derfor flere kampe, er denne kamp den sidste vigtige for Auburn - De skal sandsynligvis ud og spille en ligegyldig kamp i Citrus Bowl mod Minnesota, men efter kampen mod Alabama er sæsonen egentlig overstået. Det burde jo nok give motivation til at gå ud og kæmpe ekstra hårdt mod Alabama, hvilket de nok også gør. Der er dog chancer for at skulle man komme hurtigt bagud med 2 score, at flere spillere tager det roligt og ikke risikerer skader og Alabama løber med en nem og stor sejr, som de skal bruge og som, udover stoltheden, ikke rigtig gør nogen forskel for Auburn.

Hold øje med:

Alabamas største udfordring er deres QB - Deres klare 1. valg Tua Tagovailoa gik i stykker i forrige uge og er ude resten af sæsonen. Back Mac Jones gjorde en god figur i sidste uge med 10-12 - 275 yards og 3 TD - Det var dog imod en meget overkommelig modstander og han blev sparet til sidst i kampen som Alabama vandt 66-3 over WCU. Han starter helt sikker mod Auburn, som bliver der første rigtige forsvar han skal op imod, hvilket der er delte meninger om i medierne om hvordan han klarer.

Auburn er bestemt ikke et dårligt hold og er det 2. bedste hold som Alabama møder i denne sæson - Det kan derfor være lidt svært at vide hvad man skal forvente af Alabama når de endelig får modstand. Deres eneste nederlag i år kom mod det nok bedste hold i SEC, Lsu, hvor man tabte knebet med 46-41.

Auburn har også mødt LSU i år, hvor det også blev til en knebet nederlag på 3 point - Man har dog også mødt Georgia, som Alabama kæmper om 4. pladsen med - Her tabte man med 7 point.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback