18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atletico MG - Palmeiras: Home no bet: X

Match center
29. september 2021 kl. 02:30 - Fodbold, Sydamerika - Copa Libertadores
28. sep. 2021 kl. 13:36 (Opdateret 29. sep. 2021 kl. 08:21) 28/09
49
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Copa Libertadores, returkamp, 0-0 i første semifinale

Chance (1-X-2): 54-31-15%
Betvalue: 102,36%
Spilbar ned til odds: 1,48
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Atletico MG har været imponerende stærke i denne sæson, både i Libertadores, men de fører også Brasileirão med 8 point ned til netop Palmeiras på 2. pladsen. Palmeiras har dog profilerne til at skabe endnu en jævnbyrdig semifinale.
Det taler for
  • Der er lagt op til et monsterbrag med masser af dramatik og spænding mellem to af de bedste hold i Sydamerika.
  • Atletico MG har været frygtindgydende og elimineret både River Plate og Boca Juniors og er favoritter til at tage finalepladsen.
  • Der er hentet en række erfarne stjernespillere til Atletico MG-truppen, hvor især argentinske Nacho Fernández samt topscorer Hulk har imponeret.
  • Det kan blive et meget taktisk opgør, hvilket vi også oplevede i første semifinale, hvor begge hold var fokuserede på at undgå nederlag.
  • Palmeiras-træner Abel Ferreira har profilerne til at bremse Atletico MG-stjernerne.
  • Her kan vi bl.a fremhæve landsholdskeeper Weverton og ligaens bedste forsvarsspiller Gustavo Gómez.
Hold øje med
  • Palmeiras vil gerne spille offensivt , men de kan tillade sig spille med et afventende udgangspunkt.
  • I denne sæson er Palmeiras det mest scorende hold i Brasileirão med 33 mål i 21 ligakampe.
  • Hvis Atletico MG blotter deres defensiv i jagten på sejren, så kan de give plads til den snu Luiz Adriano.
  • Den kortglade dommer Wilmar Roldán kan blive afgørende og mon ikke Felipe Melo nok skal komme i centrum.

ODDS
Vi finder odds 1,90 hos Nordicbet for sejr til Atletico MG (52% af indskud) og odds 3,30 hos Bet365 for uafgjort (48% af indskud).

Det giver et samlet odds 1,56 for X (Atletico MG No Bet)

Odds 1 ved sejr til Atletico MG.

Værktøj til udregning: www.betxpert.com/odds-vaerktoejer/draw-no-bet

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER
ATLETICO MG
Everson; Mariano, Nathan Silva, Junior Alonso, Guilherme Arana; Allan, Jair, Zaracho, Nacho Fernández; Hulk, Vargas.

PALMEIRAS
Weverton; Marcos Rocha, Gustavo Gómez, Luan, Piquerez; Felipe Melo, Zé Rafael, Raphael Veiga, Dudu; Rony, Luiz Adriano.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback