Annonce

Atlanta Falcons - Green Bay Packers: (AH: +6,0) 2

22. januar 2017 kl. 21:05 - Amerikansk Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 42-6-52%
Betvalue: 105,27%
Spilbar ned til odds: 1,81
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Packers har vundet otte i træk og klikker offensivt. Falcons har statistisk set ligaens bedste angreb og er favorit pga hjemmebanefordelen, men 6 point er ganske enkelt for meget at give ligaens bedste quarterback i et formodet shootout.

DERFOR SKAL DU FØLGE SPILLET

 • Packers er i fantastisk form og har vundet otte kampe på stribe.
 • Efter en svag start på sæsonen har Aaron Rodgers i de seneste måneder atter vist hvorfor han er ligaens bedste QB. Seks point er meget at forære ham i den form.
 • WR Jordy Nelson ventes tilbage for Packers til denne kamp - efterhånden som han spillede sig i form viste Rodgers også bedre spil.
 • Packers tabte blot med ét point (32-33) da de gæstede Falcons tilbage i Week 8 - det var inden Rodgers ramte storformen.
 • Falcons’ forsvar er ikke specielt stærkt - det har ofte været afhængigt af et godt pass rush og Packers’ OL er blandt de bedste i ligaen i pass protection.
 • Siden Rodgers overtog starterjobbet i 2008 er Packers 6-2 ATS når der er 5,5+ point underdogs - 4-1 med Rodgers under center. Senest i sidste uges sejr over Cowboys (linje på +5,5)
 • De to seneste gange Packers har fået tildelt handicap på 6+ point var i de seneste to års slutspil. Begge gange tabte de med seks point efter overtid. Linjen på +6 dækker os ind i det scenarie.
 • Med denne linje er der åbnet op for muligheden for et sent garbage time-TD til at pynte på stillingen og redde spillet, selv hvis Falcons viser sig for stærke.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Jordy Nelson ventes at gøre comeback, men hans effektivitet efter at have brækket flere ribben er uvis. Også WRs Davante Adams og Geronimo Allison kæmper med småskader.
 • Den formodede MVP, Matt Ryan, har været brandvarm og fortsatte den gode form mod Seahawks i sidste uge.
 • Falcons har i RBs Devonta Freeman og Tevin Coleman en stærk duo, der både kan bidrage på jorden og i luften og giver angrebet en dimension som Packers’ angreb mangler.
 • Ligesom WR-korpset, er også Packers’ secondary ramt af nogle småskader.
 • Kommer Packers ikke stærkt fra land har de haft en tendens til at falme - de er blot 16-40-1 siden 2008 når de ikke er foran ved pausen
 • Falcons viste habilt forsvarsspil i sidste uge. Efter et stærkt åbningsdrive af Seahawks, der endte med TD, blev de holdt til to FGs indtil slutfasen hvor kampen var udenfor rækkevidde.
 • Flere Packers-spillere - inkl. Aaron Rodgers, Jordy Nelson og kicker Mason Crosby - har været influenzaramt i løbet af ugen.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

ODDSET
Find spillet: Bet365 -> Amerikansk fodbold -> Matchkupon

Markedsoversigt: Bet365s 1,909 er på niveau med det odds, der kan findes hos flere af de toneangivende licensløse bookmakere. Der kan dog findes 1,94 hos en licensløs.

Også værdi: Jeg ser værdi over hele brættet på Packers i dette opgør. +6 hos Bet365 er bedste værdi - Betsafe, NordicBet og Jetbull holder alle 1,87 på samme spil, hvilket også er værdi. Dernæst er Packers-sejren lige på til odds 2,95 hos Bet365, 888sport/Unibet og Betsafe/NordicBet det bedste værdispil jeg kan se for mig (faldet fra odds 3 hos Bet365 kort før udlæg af dette tip).

888sport/Unibet holder 1,98 på Packers +5,5, mens Jetbull fører an med 2,01 på +5 og 2,06 på +4,5. Jo lavere linjen bliver, jo dårligere er værdien dog også, i min optik (Jetbulls 1,79 på +6,5 er dog ikke i nærheden af værdien i det anbefalede spil).

Jeg forventer et shootout, men en over/under-linje på 60,5 point er for højt til at jeg kan få mig selv til at anbefale det - der skal ikke gå meget galt før vi ender under, men de to angreb i opgøret er på papiret så stærkt, at det bør blive højtscorende. Linjen er for høj til at jeg tør anbefale nogen at spille over - og jeg vil på ingen måde anbefale nogen at spille underspillet. Jeg føler mig ikke tryg ved at komme med en eksakt vurdering af spillet - jeg vil bare anbefale folk at holde sig fra spillet.

Oddsudvikling: Både linjen og odds generelt på Packers er steget en del ugen igennem. Sygdom og småskader spiller formentlig ind i dette, men jeg føler der blive overreageret.

CHANCEVURDERINGER
ML: 65-35
AH ALT -4,5: 51-49
AH ATL-5: 48-3-49
AH ATL-5,5: 48-52
AH ATL-6: 42-6-52
AH ATL -6,5: 42-58

SKADER/FRAVÆR
Falcons:
Ingen nævneværdige skader

Packers:
RB James Starks - Out
C J.C. Tretter - Out
WR Jordy Nelson - Questionable
WR Davante Adams - Questionable
WR Geronimo Allison - Questionable
S Morgan Burnett - Questionable
CB Quinten Rollins - Questionable
CB Damarious Randall - Questionable

De tre receivers ventes at spille, mens status på de tre defensive backs umiddelbart sværere at blive klog på. Randall er blevet tilføjet skadesrapporten sent, men bør ikke sidde over. Rollins lyder til at blive klar efter at have siddet ude med en hjernerystelse. Burnett er der intet håndgribeligt på efter han udgik med en skade i sidste uge.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback