Annonce

Athletic Bilbao - Málaga: Målscorer: Julio Baptista

Match center
15. maj 2011 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio San Mames
2. maj. 2018 kl. 14:33 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 34%
Betvalue: 127,50%
Spilbar ned til odds: 2,94
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Stimer har det med at stoppe på et tidspunkt, men der skal reageres når man kan få odds 3,70 på en spiller der har scoret i sine seneste 6 kampe, og som tilmed stiller op for ligaens pt. mest formstærke hold mod en modstander der har lukket 11 mål ind i sine seneste 6 kampe og ikke har holdt nullet i sine seneste 9 ligakampe. Spilleren er Malaga's brasilianske angriber, Julio Baptista, som klubben hentede hos Roma i januar. Det indbyrdes bekendtskab har altså båret frugt for begge parter, da Baptista's hidtidige 9 mål for Malaga i den grad har bidraget til at holdet er gået fra en 20. plads til en 10. plads på blot et par måneder.

HOLDENES SITUATION / FORM

Athletic Bilbao har mest på spil i denne kamp, idet de skal bevare deres placering i Top 7 for at kvalificere sig til Europa League. Holdet ligger lige nu nr. 5, og behøver reelt kun et enkelt point mere for at sikre sig Europa League. Teoretisk kan Espanyol (5 points efter) godt nå op, men Bilbao er 10 mål bedre end catalanerne på målscoren.

Bilbao's form har været svingende over de seneste måneder, og de er 5-1-4 i deres seneste 10 kampe (målscore 16-15). På hjemmebane har de vundet 3 og tabt 2 i nævnte periode (målscore 7-7).

Malaga har efter 5 sejre i træk (med målscoren 13-2) trukket sig endegyldigt fri af den bundstrid de ellers havde været en del af hele sæsonen.  Malaga er 7-1-2 for de seneste 10 kampe, og har på udebane bl.a. slået Atletico Madrid, Santander og Sociedad, som alle er ganske habile hjemmehold. Dermed har Malaga reelt udspillet sin rolle for denne sæson, men den imponerende serie har bragt den tidligere nærmest isolerede agterlanterne helt op på 10. pladsen, og holdet bør - næsten uanset resultaterne i deres sidste 2 kampe - slutte sæsonen med en moral blandt ligaens højeste. For et hold der har været fortabt gennem en stor del af sæsonen, vil der dog være rigelig motivation til de sidste kampe i at kunne slutte sæsonen af "on a high", med sigte på en placering i ligaens øverste halvdel.

Ét af de helt store bidrag til Malaga's aktuelle form er altså Julio Baptista. Han har scoret i sine seneste 6 kampe for Malaga (8 mål), og siden han kom til klubben på en lejeaftale i januar, har han scoret i 7 af 10 starter, herunder i 3 af 5 udekampe.

JULIO BAPTISTA & MALAGA - SÆSONEN 2010/2011

Inden ankomsten til Malaga var det i denne sæson kun blevet til 8 indhop for Roma (alle i 2. halvleg, uden mål til følge). Derfor listes kun hans statistik for indeværende sæson for Malaga:

Total

Kampe: 10 (+0)

Mål: 9

Kampe scoret i: 7

Kampe scoret kampens første mål: 2

Kampe scoret holdets første mål: 4

Ude

Kampe: 5 (+0)

Mål: 5

Kampe scoret i: 3

Kampe scoret kampens første mål: 1

Kampe scoret holdets første mål: 1

Netop formen hos både Malaga og Baptista er hovedargumenterne for dette spil, hvorfor der ikke fremdrages yderligere hold- og spiller-statistikker til at understøtte argumentation for spillet. Der foreligger et langt track på Baptista, fra hans tid i både Sevilla, Real Madrid, Arsenal og Roma, men det vil ikke bidrage det store at fremdrage disse stats, da man skal helt tilbage til hans tid i Sevilla for at finde perioder hvor Baptista har spillet så regelmæssigt som han nu gør for Malaga.

Den manglende regelmæssighed i spilletid er måske også en del af forklaringen på at hans aktuelle scoringsfrekvens ikke er set siden hans tid i Sevilla (frem til 2005). Baptista har i den grad genfundet sit gamle instinkt, som nu og da gennem karrieren har fået scoringer fra hans fod til at falde i stimer, om end han aldrig tidligere har befundet sig i en scoringsstime som den aktuelle.

Bilbao er i øvrigt én af Baptistas favoritmodstandere. I hans Sevilla-tid tilbage i 2003-2005 scorede han 6 mål i 4 starter mod Bilbao. For Real Madrid startede han en enkelt kamp mod Bilbao (uden scoring).

Baptista har sparket et enkelt straffespark for Malaga, hvis faste skytte ellers er midtbanespilleren Antonio Apono.

TEAM NEWS

Bilbao: Susaeta (Mi, fast), Diaz de Cerio (F, res) og Koikili (F, fast) er ude med skader. Gurpegui vender tilbage efter karantæne.


Malaga: Mangler Duda (Mi, fast), Rondon (A, fast), Camacho (Mi, fast/res) og Owusu (A, res). Sebastian Fernandez (Mi, fast) har været meldt tvivlsom, men regnes ret sikkert klar til kamp.

ALTERNATIVE SPIL / BOOKMAKERE

Spillet startede i næsten fabelagtige odds 4,10 hos Unibet, men blev desværre hurtigt sænket til odds 3,70. 

Danbook, som ellers har for vane at planke Unibet's odds, har imidlertid udeladt Baptista på deres liste over målscorere.

Hos Bet365 kan man også spille på Baptista som holdets første målscorer til ret flotte odds 7,50. Med angrebsmakker Rondon ude (14 mål i 30 kampe i denne sæson), vil meget hvile på Baptista i Malagas angreb, og med en vurdering på 17-18% på dette spil, ligger værdien og balancerer lige omkring spillet som Baptista som målscorer, men er dog behæftet med større tilfældighed og dermed også større usikkerhed. Derfor fastholder vi spillet på ham som målscorer på ét eller andet tidspunkt i kampen.

I tilfælde af at Baptista starter ude, og indskiftes i kampen, er væddemålet stadig gældende jf. Bet365's regler.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback