18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atalanta - Inter: Over 9,5 Hjørnespark

Match center
16. januar 2022 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Gewiss Stadium    Davide Massa
13. jan. 2022 kl. 09:24 (Opdateret 17. jan. 2022 kl. 07:08) 13/01
232
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 54-46%
Betvalue: 106,92%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det er to utrolig gode offensive mandskaber og det bør betyde chancer, mål, og sandsynligvis hjørnespark. Begge mandskaber kan leve med en pointdeling, men de er ikke kendt for og spille resultatfodbold og det dufter af et åbent opgør.
Det taler for
 • Inter er det mest scorende mandskab indtil videre i sæsonen, og Atalanta er det tredje mest scorende mandskab, og når de to tørner sammen er det utrolig jævnbyrdige opgør, og hvor målene heller ikke mangler især i Bergamo.
 • i Atalantas opgør har snittet indtil videre været på 9,70 hjørnespark, mens det hos gæsterne fra Milano har været på 10,10 i deres opgør.
 • Atalanta har et snit på 5,75 hjørnespark pr.kamp og Inter har et snit på 6,35.
 • Hjemmeholdet er kendt for deres utrolig stærke offensive spillestil med masser af mål og chancer, og ikke mindst fart over feltet, og med meget spil over kanterne.
 • Inters spil er en lille smule anderledes og mere kontrolleret, men har på især kanterne folk som Perisic og Dumfries, som kommer ud og løbe med hjemmeholdets defensiv, og yderligere farlige folk i angrebet som Edin Dzeko og Lautaro Martinez og som har masser af kvalitet.
 • Det første opgør i Milano i slutningen af september sluttede 2-2, og hvor Inter brændt straffespark sidst i opgøret, og hvor der ikke kom mindre end femten hjørnespark i opgøret.
 • Selvom Atalanta må undvære Duvan Zapata, så har man forsat farlige og hurtige folk i det offensive med især Muriel, og yderligere Malinovskyi, og Pasalic, samt folk på kanterne som Hateboer og Mæhle som kan komme med indlæg fra kanterne, og ikke mindst på farlige omstillinger.
 • Inter var ude 120 minutter i Super Cuppen onsdag aften mod Juventus, og hvor man stillede i stærkeste opstilling, og det opgør kan forsat sidde i spillerne og kunne give Atalanta gode muligheder for endnu flere chancer, og jo længe man kommer ind i opgøret.
Hold øje med
 • Det kan blive en taktisk og lukket affære, og begge kan bestemt leve med en pointdeling søndag aften på Gewiss Stadium.
 • Atalanta er uden colombianske Duvan Zapata til opgøret, og det svækker dem især i feltet med især hans fysik og i hovedespillet.
 • Hjemmeholdet har det normalt ikke nemt mod Inter, og milaneserne har bevist før de kan lukke ned for Atalanta.
 • Inter var ude i et Super Cup opgør onsdag aften, og hvor man skulle helt ud i forlænget spilletid før tingene blev afgjort, og det kan betyde træthed og problemer med og komme frem til de store chancer.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,98 på Over 9,5 hjørnespark og Bet365 er i odds 1,95.

ATALANTA: Det dufter af underholdning og krydret med mål og chancer når Atalanta søndag aften tager mod Inter hjemme på Gewiss Stadium, og efter 6-2 sejren ude over Udinese må han have fået endnu mere selvtillid i truppen, og ikke mindst troen på man igen i denne sæson kan slutte i Top 4.

Atalanta gør det normalt ganske godt når modstanderen er Inter, og man har fået point i seks af de seneste otte indbyrdes opgør. Tilbage i september spillede man 2-2 i Milano, og i noget som efter mening var det klart bedst opgør i denne sæson i Serie A, og med masser af fart over feltet fra start til slut, og med fire mål, femten hjørnespark og et brændt straffespark sidst i opgøret til Inter.

Hjemmeholdet er svækket offensivt da store og fysisk stærke Duvan Zapata forsat er skadet og ude til opgøret, men træner Gian Piero Gasperini har forsat farlige folk i det offensive, og man har yderligere Freuler tilbage på midtbanen efter han sad ud senest i Udine med karantæne.

Inter er favoritter i søndagens opgør, men Atalanta er en vanskelig modstander på hjemmebane også selvom tilskuere tallet desværre er nede på kun 5000 til dette opgør. Hjemmeholdet har midlerne til at kunne matche milaneserne, og at gæsterne har været ude i 120 minutter Super Cuppen kan betyde træthed, og muligheder for Atalanta jo længere vi kommer ind i opgøret, og det dufter umiddelbart er et meget undeholdne og chancerigt opgør.

Atalantas hjemmebanestatistik: 3-3-3, Målscore 18-15.

Trupnyt: Zapata(fast) i angrebet er ude og skadet til opgøret, Zappacosta(reserve-fast) på den ene kant er tvivlsom til opgøret, Toloi(fast) i midterforsvaret er ligeledes tvivlsom.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-3: Musso- Djimsiti, Demiral, Palomino- Hateboer, De Roon, Freuler, Mæhle, - Malinovskyi, Muriel, Pasalic,

INTER: Gæsterne fra Milano er inde i en utrolig god stime, og det blev krydret onsdag aften da man vandt Super Cuppen hjemme i Milano over Den Gamle Dame fra Torino med 2-1, og efter forlænget spilletid.

Inter virker i øjeblikket som det klart bedste mandskab i Serie A, og spillet fungere over hele banen og hvor man især offensivt med Lautaro Martinez og Edin Dzeko ser skræmmende stærke ud og er det mest scorende mandskab indtil videre i sæsonen. Defensivt er det lige så godt og hvor man bare har en bagkæde på et andet niveau end de andre mandsakaber i Serie A, og det dufter umiddelbart af endnu et mesterskab i Milano.

Det bliver ikke en nem opgave i Bergamo og de 120 minutter i onsdagens Super Cup kan måske mærkes jo længere vi kommer ind i søndagens opgør, samtidig med man for alt i verden ikke må tabe dette opgør, og da bysbørnene fra Milan kun er et point efter i tabellen, men dog med et opgør mere end Inter.

Træner Simone Inzaghi ændre med stor sandsynlighed ingenting i forhold til onsdagens Super Cup, og det betyder man kan stille i stærkeste opstilling, dog er chilenske Arturo Vidal i karantæne til opgøret, men ellers har man ingen vigtige fravær.

Inters udebanestatistik: 7-2-1, målscore 24-9.

Trupnyt: Vidal(reserve) på midtbanen er i karantæne, men ellers har man ikke vigtige fravær.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic- Dzeko, Lautaro Martinez.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it Tuttomercatoweb.com, atalanta.it, sportmediaset.mediaset.it, inter.it, sportface.it

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback