18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astralis - Vitality: 0-2

1. november 2021 kl. 14:20 - PGL Major Stockholm 2021
31. okt. 2021 kl. 23:08 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 19:21) 31/10
135
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

PGL Major Stockholm 2021

Chance: 43%
Betvalue: 108,36%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Løfter VItality ikke niveauet markant, fra kampen mod EG. Så er Astralis langt fra uden chancer. Astralis plejer at løfte sig, når det virkelig gælder. De har spillerne til, at gøre ondt på alle. Vitality er bedre spiller for spiller.
Det taler for
 • Profilerne hos Astralis underpræsterer. Det individuelle niveau gemmer på topniveauet. Niveauet PT er langt fra nok til, at Astralis skal videre i turneringen. Kun to spillere på det danske mandskab, snitter over 1.0 i rating. Det langt fra acceptabelt.
 • Et punkt som kan blive en afgørende faktor, er awp-rollerne. Har Lucky potentiale til, at være på et tier1 hold? - Tja evnerne er til stede. Er det for tidligt han er på holdet? JA! Et rasende JA! - Lucky kommer op imod, en af verdens bedste awper. Rollerne en- til en på de to hold, skal der være niveauforskel. Astralis vil få svært ved, at få den impact de gerne vil have, i det lange løb her.
 • Astralis kæmper med selvtilliden, den mentale del og ikke mindst teamplay. Tingene hænger simpelthen bare ikke sammen på serveren. Der er et pres hos de danske drenge, som jeg ikke tror de kan håndtere(Erfaring eller ej) - Hvem er på holdet i 2022? - Vi ved allerede, at k0nfig kommer. Så hvem er inde og hvem er ude. Det må være en ting, som bla fylder i hovedet. Astralis er ikke sig selv PT.
 • Tager vi de indbyrdes kampe efter pausen. Så har Vitality vundet 4/4 kampe. Tre af kampene er endda vundet med 2-0. Ser Astralis bedre ud, end da de mødtes for tre uger siden. Nej tværtimod.
 • Vitality kommer med højere topniveau, og ikke mindst bundniveau. Vitality seneste 12 uger, har været mere end godkendte. Sytten sejre og kun seks nederlag. Det et fransk mandskab, som har fundet top3 og niveauet er med rette, til top3.
 • Vitality har mere firepower på holdet. Anført af Zywoo som snitter 1.28 i rating samt 1.35 i impact. Han er serverens mest skilled spiller. Derudover er Shox og Misutaa spillere, som bringer en masse kvalitet. Niveauet har været mere konstant, set over længere tid.
 • Mirage og Ancient er ude af spil, i denne kamp. Vitality vinder 60% eller højere, på de resterende fem maps. Har personligt Vitality som forholdsvis store favoritter, på de fleste maps foruden Nuke. Nuke er hjemmebane for Astralis, så det ville overraske mig, hvis vi ikke endte der. Et map hvor Astralis langt fra er chanceløse. Overall går Vitality en god veto i møde.
Hold øje med
 • Taber Astralis så de ude, det samme gælder selvfølgelig Vitality. Astralis plejer at løfte niveauet, når kniven er for struben.
 • Astralis har fire mand, som har prøvet dette før. "Lucky" kan ikke være undskyldningen for alt. Nu skal de erfarne spillere, godt nok hævet niveauet, og vise håret frem på brystet. Hvis en kamp som denne, ikke kan løfte niveauet, så er håbet da forsvundet.
 • Vitality har op til denne turnering, holdt en 2-3 ugers pause. Det franske mandskab startede turneringen, med to nederlag mod Heroic og Virtus.Pro. Præstationen mod EG, var heller ikke overbevisende. Vitality ligner et hold, som lige skal i gear igen. Apex er samtidigt en mand, som godt kan rystes under en kamp. Kommer danskerne i hovederne, hos de franske drenge. Så bliver det sjovt.
 • Zywoo er en mand, som Vitality læner sig 100% op ad. Der er langt fra, hvad Zywoo præsterer og ned til en spiller som Kyojin. Så er Zywoo ikke på 100% fra start, så der lys forude.
 • Astralis har egentlig hele pakken til, at kunne vælte alle tier1 hold. Talent, en god taktisk gameplan, et bund erfarent hold og profilerne, som har kvaliteterne til, at matche Vitality 1-til-1. Om en god nattesøvn er nok, kan jeg godt tvivle på. Der er noget uden for serveren som må fylde.
 • Astralis har en fin map pool. Alle maps kan spilles, nogle med større succes end andre. Nuke og Inferno er dog to maps, som kan blive interessante. Det burde blive den vej, som Astralis vil gå. 2-0 er en farlig vej at gå, i en så vigtig turnering og kamp som denne.
Oddsmarked

Nordicbet 2.40
Bet365 2.50
Betfair S 2.50
Danskespil 2.40
Comeon 2.33
 

Licensløse bookies med værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

Giv twitter et visit: @esport_eagle01

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback