Annonce

Astralis - G2: 2

16. april 2017 kl. 18:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 117,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

ECS Season 3 Europe

G2 er et godt Train-hold og har med deres nuværende roster en 7-2 score. Astralis er normalt et af verdens bedste Train-hold og mappet passer deres spillere godt, men Astralis har i ECS tabt begge Train-kampe overbevisende til NiP og VP.

Derfor skal du følge tippet:

 • G2 har en Train record på 7-2 i 2017.
 • Train er Astralis’ map pick, hvilket betyder, at G2 kan vælge om de vil starte som CT eller T.
 • Astralis har tabt 2 ud af 2 mulige Train maps i ECS. Begge nederlag var ganske overbevisende.
 • På CT-siden har G2 forudsætninger for at have et rigtig stærkt double AWP set up med 'kennyS' og 'shox'.
 • Astralis er ikke det stærkeste pistol-hold, hvilket som regel er afgørende for økonomien i de første 3 runder af de 2 halvlege.

Det skal du holde øje med:

 • Astralis regnes som et af de bedste hold på Train. Selvom de har tabt til NiP og VP, betyder det ikke, at de har glemt, hvordan Train skal spilles.
 • Astralis er i 2017 8-4 på Train. Altså før de 2 nederlag til NiP og VP var de 8-2.
 • Hvis der lige nu er en AWP’er, der skal kunne gøre livet surt for ’kennyS’, er det ’dev1ce’
 • Inden nederlagene til NiP og VP havde Astralis gang i en 5 map win streak på Train. 

Odds-afsnit:

Kampen giver bedst værdi hos Danske Spil til odds 2.35. Kampen kan også spilles med værdi hos Bet365 til odds 2.10. Unibet og 888sport har odds 2.0 på kampen, men her er vi nede, hvor der næsten ingen værdi er.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Kampen bliver spillet online og der spilles best of 1. Mappet er kendt på forhånd, og som nævnt bliver der spillet Train.

Analysen her bygger hovedsageligt på, at G2 har set rigtig stærke ud på Train hidtil, hvor der især er plads til at 'kennyS' og 'shox' kan folde sig ud på CT-siden med et dobbelt AWP set up. Astralis er normalt virkelig gode på Train, men har tabt begge deres ECS kampe på Train. Det kan have betydning for deres selvtillid på Train. Især nederlaget til NiP kan have sat et hak i den. Selvom scoren i sidste ende sagde 16-14 til NiP, så var kampen aldrig rigtig så tæt. NiP kom hurtigt foran 14-8 og 15-9.

G2 har på nuværende tidspunkt den nok mest spændende roster i CS:GO. Rollerne passer dem perfekt, og hvis der skal nævne en spiller, der ikke er 'kennyS' eller 'shox', kan man nævne 'bodyy'. 'bodyy' er den yngste spiller, og til manges overraskelse blev han valgt fremfor 'Scream', da det franske super team blev dannet. 'bodyy' blev valgt, fordi han er en anker-spiller, der på CT-siden kan spille et bomb site enten alene eller uden meget hjælp.  

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback