18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astralis - Ence: 2-0

9. oktober 2021 kl. 20:15 - IEM Fall 2021 Europe
9. okt. 2021 kl. 09:50 (Opdateret 13. okt. 2021 kl. 14:14) 09/10
136
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

IEM Fall 2021 Europe

Chance: 38%
Betvalue: 110,20%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Ence kom overraskende ud, som sejrsherre mod G2. En kamp hvor Ence, viste flot mentalt overskud. Ence har individualisterne til, at komme igennem Astralis. Der er niveauforskel taktisk, på de to hold.
Det taler for
 • Astralis har massere af spille for her. Der er et "legends spot" på spil, for de danske drenge. Ence har egentlig "kun" pengene, at spille for - Som i sig selv, kan være motiverende nok. Astralis motivation burde være i top. Denne kamp skal lukkes, så hurtigt som muligt.
 • Astralis har yngre spillere med, uden den helt store erfaring, men når det er sagt, så er Astralis "Mr/Mrs.Lan" - Sulten, niveauet og kemien, er bare i en klasse for sig selv, når de sidder side om side.
 • Det individuelle niveau har løftet sig hos Astralis. Den seneste måned, har spillere som Lucky, Bubzkji, Dupreeh og især Magisk løftet niveauet. Sidstnævnte har genfundet topformen, de seneste måned.
 • Ence uden deres absolutte favorit map, nemlig Mirage. Det et map, som Astralis fjerner, som det første. Mirage har været mappet, hvor Ence har set fantastiske ud. Det har været deres go to map. Udover Nuke, så er det Mirage som spilles mest. De resterende maps, er lidt mere uprøvet. (Få kampe)
 • Astralis har noget, som ingen andre hold ikke har. Nemlig brugen af "utility" - Det lyder basic, men Astralis viser igen bare, hvor mange runder som vindes, pga brug af genial utility. Taktisk er Astralis toppen af poppen. Selvom jeg personligt synes, at de var faldet lidt af den. Så har de under IEM, vist genialt spil rent taktisk.
 • Astralis med stor fordel, hvis Nuke bliver valget, fra det danske hold. Nuke har været hjemmebanen, for de danske drenge. Det et map, hvor Astralis er kæmpe favoritter i min bog. Derudover har Astralis en fin map pool. Ancient vil nok også, komme i spil. Et map begge hold, ikke har spillet meget. Der er flere maps, som kan gå begge veje, og hvor dagsformen på mappet, vil blive afgørende. #1
 • Ence vil komme i problemer, hvis ikke trioen kan skyde sig igennem Astralis. Astralis er bedre taktisk og som en enhed. Hvis plan-a ikke lykkedes for Ence, kan jeg godt blive nervøs for, at dette kan blive op ad bakke for Ence. Der er mere dybde hos Astralis.
Hold øje med
 • Ence er tæt på en stor finale. Major eller ej(som de er sikret), så er en titel, og en god sjat penge, motivation nok.
 • Ence burde komme med en tro, på egne evner, efter en flot sejr mod G2. Selvtilliden er i top, og Snappi vil gøre alt for, at hans landsmænd skal pakke sammen. Ence har overall haft en flot turnering.
 • Astralis er uden Gla1ve, som jeg til tider synes kan ses. Selvom han er en del af holdet, på en anden måde, og er indover taktikken. Så når kampen først ruller, så mangler hans ro og overblik.
 • Kigger vi på de sidste 3mdr, så er der flere maps, hvor Astralis halter noget efter. Niveauet på Overpass, Ancient og Vertigo er tvivlsomt. Overpass og Ancient er samtidigt to maps, hvor Ence har gjort det fint.
 • Dette kan umuligt blive en kamp, som ender på en slagmark - Det kan blive lange runder, hvor tiden trækkes i bund. Ence har mere firepower, at gøre godt med. Trioen Spinx, Dycha og Hades har set farlige ud. Topformen er ramt. Især Hades/Lucky duellen, ser jeg frem til. Hades er på dagen, den bedre awper i min optik.
 • Ence slog Astralis for en 6-7 uger siden. Selvom den kamp, ikke kan sammenlignes med denne. Så det et godt mentalt boost, at have i baghovedet. Alle Ence spillerne ved, at de var niveauer bedre, sidst de mødtes. Der blev netop Nuke og Ancient spillet.
Oddsmarked

En toneangivende licensløs bookie ligger på 2.770

Oddset flyver lidt frem og tilbage, hos de forskellige bookies - Der er lidt uenighed.

Astralis sejr til 1.65 hos Danskespil - har også værdi - 2-0 værdien var bare højere, derfor rendte jeg med spillet her.

#1 - Den største hovedpine ift vetoen, er hvilken vej Ence går. Ence går nok med Ancient, et map ingen af disse hold, har spillet meget af. Jeg har ikke Ence til, at være det bedre taktiske hold på nogle maps. Samtidigt er der flere maps, som begge hold ikke spiller meget af - Det bliver hurtigt dagsformen, som afgøre disse maps. Jeg har som Ence til, at være favoritter på nogle maps - Der er dog lidt 50/50 maps i blandt.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback