18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Aston Villa - West Ham United: Under 2,5 Mål

Match center
3. februar 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Villa Park    Andy Madley
2. feb. 2021 kl. 16:20 (Opdateret 3. feb. 2021 kl. 23:06) 02/02
181
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Aston Villa tager hjemme imod West Ham i en kamp, der kan blive meget afgørende for subtop-striden. Jeg har kigget lidt på de to holds forsvar, og hvordan de to hold står til hinanden forud for kampen.

Chance (Over-Under): 53-47%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • West Ham forsvaret har gang i en imponerende sæson, og kigger vi på deres seneste stime med 13 point i de seneste 6 kampe, kommer den på baggrund af solidt defensivt arbejde. De har et xGA på 0,66 over de seneste 6 kampe.
 • West Ham spilleren Soucek er topscorer med 7 mål på 21 kampe, det er super stærkt, men vidner også om nogle angribere og kantspillere der ikke helt har fundet målformen endnu.
 • Kigger man på tabellen ligger West Ham nr. 5, men på det er, i min optik, ikke på det offensive spil, ift. xGF så ligger de nr.10 og har i snit en xGF på 1,3.
 • Aston Villa har nogle store profiler offensivt, men kigger vi på deres forsvar, så er de ikke uden evner til at forsvare, og ligger på 1,28, som ikke er prangende, men godkendt. De seneste kampes xGA har også set fornuftige ud, og kigger man på de to holds seneste indbyrdesmøde, så stod Villa rigtig godt på banen, og tillod en xGA på 0,6, men West Ham var kyniske og vandt 2-1.
 • Kampens vigtighed ser jeg også som en faktor for dette spil. Begge hold kan leve med et X, da det ikke vil stille dem dårligere ift. hinanden, hvorimod et nederlag til en af parterne vil sætte dem et skridt tilbage i bestræbelserne på en topplacering.
Hold øje med
 • Villa er dødsens farlig på den sidste 1/3 og har i denne sæson scoret et rigtig fonuftigt antal mål, som også har fordelt sig på flere spillere.
 • Villa har en xGF på 32,4 efter 19 kampe, og det er bestemt godkendt, og giver et snit på 1,7, som er det 3.bedste i PL. Så West Ham skal gøre en dyd ud af deres forsvarsspil, og ikke gå for offensivt tilværks.
 • West Ham er modbydeligt gode på dødbolde, det så man også i de to holds seneste møde hvor Ogbonna efter 2 min steg i luften og gjorde det til 1-0, og 3 af deres seneste 4 mål er faktisk kommet på dødbolde. Så der er de giftige, og burde have en fordel mod Villa.
Oddsmarked

Jeg er gået på under de 2,5, men har også været meget fristet af odds 3,45 på West Ham sejr. Sidst de to hold mødtes stod oddset på West Ham sejr i 2.30, og med deres seneste run taget i betragtning kunne jeg godt se dem hente en 1-0 sejr. 

Holdene:

Aston Villa:
Der er ikke nogle nævneværdige skader hos Villa, så de kan stille i samme formaiton og start 11'er som vandt 1-0 i sidste runde mod Southampton.
Hause skal dog nævnes som værende ude med en skade (reserve 4 kampe) 
Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traore, Barkley, Grealish; Watkins

West Ham:
Heller ikke hos gæsterne, kan man finde nogle skader fra den normale start 11'er så de kan også gå ind til dette opgør med et stærkt mandskab.
Dog er Masuaku ude (fast 10 kampe) skadet. 
Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback