18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Aston Villa - Fulham: Over 2,5 Mål

Match center
4. april 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Villa Park    Andy Madley
3. apr. 2021 kl. 11:00 (Opdateret 4. apr. 2021 kl. 19:13) 03/04
190
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Aston Villa tager i runde 30, hjemme imod Fulham. En kamp som jeg tror kan kaste mål af sig, og hvor jeg forventer mig to hold der vil jagte en sejr.

Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 102,58%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Har Fulham fået gang i Mitrovic? Noget tyder på at han i hvert fald kommer hjem med selvtillid efter at have scoret 5 mål på 3 kampe for det Serbiske landshold, og den selvtillid som er så vigtig for en angriber kan han måske have fået i denne landskampspause, og forhåbentligt udnytte mod Aston Villa.
 • De næste 8 kampe bliver nemme for Fulham, og derfor skal en kamp mod Aston Villa gerne kaste 3 point af sig, hvis de vil overleve, derfor tror jeg også de vil gå benhårdt efter en sejr, for Wolves, Arsenal og Chelsea venter i de næste 3 kampe, og de kan ikke blive ved med at "nøjes" med 1 point, hvis de vil op og overhale Newcastle.
 • Aston Villa ligger på en 10.plads og er derfor home safe, men jeg tror de vil mere, og med en sejr kan de bringe sig op i spil til sub-toppen, hvilket jeg tror de vil gå efter, og måske snuppe en EL-plads, men det kræver 3 point i dette opgør, så derfor tror jeg de vil spille offensivt og søge målene fremfor at forsvare sig. Så jeg tror vi får et godt match-up med to hold der vil gå efter sejren.
 • Grealish er nøglen for Aston Villas offensiv, og med ham tilbage får Villa en mand der har været med i 41% af de mål de har fået i år, og er en konstant trussel for modstanderne, som gerne sætte en ekstra mand til at være opmærksom på ham, hvilket giver mere plads til andre. At han er med er godt for den neutrale tilskuere men også for dette spil.
 • Jeg tror faktisk dette match-up passer ret godt til at vi får to hold der vil skabe kampen. Begge hold ligger i midten af PL ift. boldbesiddelsesprocent, så det bliver ikke en kamp, hvor det ene hold bare stiller sig ned tror jeg, men en kamp hvor begge mandskaber vil forsøge at være på bolden, og angribe, hvilket også kan give omstillinger den anden vej.
 • Kigger man på Fulham seneste kampe så har det været imod Leeds, Man. City. Liverpool og Tottenham, ikke just det nemmeste program, men deres xGF har været okay, og lagt på 0,9 i gennemsnit mod gode hold, og når de kommer til at spille mod Aston Villa tror jeg de får flere muligheder.
 • Ollie Watkins har været inde i en 7 kampes scoringspause, men kom igang for England (på en billig baggrund), og jeg tror han kan tage selvtillid med sig ind til dette opgør, hvor han ovenikøbet får Grealish med, som har lagt op til 4 af hans 10 mål i denne PL sæson.
Hold øje med
 • Aston Villa har været skidt kørende, og blot fået en sejr ud af de seneste 6 kampe, og blot scoret 3 mål, en af forklaringerne kan være at Grealish har været ude i de 6 kampe, men ikke desto mindre så vidner det om et hold der ikke er helt oppe at ringe, og de skal finde et andet niveau frem, især offensivt hvis dette spil skal gå hjem.
 • Fulhams defensiv har været stærk siden Joachim Andersen blev kørt på plads, og de har "blot" lukket 38 mål ind på deres 30 kampe, hvilket er blandt det laveste antal indkasseret mål i bund 10, og hvis de fortsætter med at stå stærkt defensivt i dette opgør, så kommer vi ikke over de 2,5 da jeg ikker ser Fulham lave alle selv.
 • Kigger vi på over de 2,5 mål så har Fulham blot gjort det i 10 ud af deres 30 kampe, og Villa har gjort det i 13 ud af deres 28 kampe, så på det parameter lugter det ikke just af mål, og de to holds seneste indbyrdes kamp endte godt nok 3-0 til Villa, men ift. xG endte det 0,7-1,6 hvilket ikke vidner om en kamp der vadede i chancer.
 • Hvert point tæller, og jeg er nervøs for om Fulham til sidst vil være tilfredse med uafgjort nr.12 i denne PL sæson, og hvis de ikke jagter et resultat, men står kompakt, og lavt på banen så bliver det svært at komme over de 2,5 mål.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 er startet 1,90ish, og har så bevæget sig op i de nu 2,23 hos NordicBet, hvor de fleste andre bookmakere som unibet, betfair og bet365 ligger i de 2,20 som jeg også synes indeholder fin værdi. 

Kigger man på det seneste indbyrdes opgør så stod oddset på over 2,5 i 1,90ish, men meget er sket siden d.28 august 2020, og man kan måske bedre sammenligne med Fulhams seneste kampe, hvor spillet på over 2,5 har stået i:
2,15ish - 1,90ish - 1,90ish og 2ish.

Holdene:

Aston Villa:
Her er der ikke nogle nævneværdige skader, og derfor kan Aston Villa og Dean Smith stille med stærkeste start 11'er hvor bl.a. Cash og Grealish burd være med fra start igen:

Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traore, Barkley, Grealish; Watkins

Fulham:
Der er heller ikke nogle skader eller karantæner at spore hos gæsterne, så jeg tror vi får den samme 4-2-3-1 som de spillede med mod Leeds i sidste runde, og jeg tror Mitrovic, på baggrund af hvad jeg har skrevet tidligere, kommer til at starte inde på bekostning af Maja.

Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson; Reed, Anguissa; Reid, Loftus-Cheek, Lookman; Mitrovic

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback