18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Asia Muhammed - Anna Kalinskaya: Resultat: 1-2

4. oktober 2021 kl. 21:30 - WTA - Indian Wells Kval - Hardcourt
4. okt. 2021 kl. 19:06 (Opdateret 5. okt. 2021 kl. 07:13) 04/10
26
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spillere der normalt går dybt når de spiller

Chance: 25%
Betvalue: 108,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Muhammed er 30 år og har vundet stribevis af itf på hardcourt, dog primært i Australien. Hun har ikke haft et godt år, og har i de seneste 2 nederlag tabt i 3 sæts tiebreak. Hun kan være utrolig dominerende, og har en virkelig smuk serv når det kører for hende. Hun er 4-6 på hardcourt i år, som beskrivende meget godt hvor hun er lige nu mentalt. Hun er en god double spiller og kan mange svære slag, men det er ligesom at banen bliver for stor for hende når hun står alene. Der er dog stadigvæk kvalitet bag det hun foretager sig, bare ikke i nok lange perioder.

Kalinskaya som stadigvæk er top 100, har haft lidt en down periode de sidste par måneder. Hun fik lidt selvtillid tilbage på græsset, og vandt 2 kampe i sidste uge i Chicago, inden Kudermetova tog hende ud i 3 sæt. Hun kan være endnu mere uhyggelig på serv når hun rammer den, og kan være utrolig svær at bryde. Returspillet har set bedre dage, og helt sikkert noget hun skal have udviklet bedre.

De mødtes for 2 år siden i US Open kval, her vandt Kalinskaya i 3 sæts tiebreak. Det er overhovedet ikke utænkeligt at der kommer mindst 1 tiebreak, men det bliver desværre ikke udbudt. Kalinskaya er selv 14-11 på hardcourt, og med lidt genvundet selvtillid regner jeg også med hun vinder, men Muhammed står med fine muligheder at tage 1 sæt i denne kamp.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback