18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ascoli Calcio 1898 FC - Salernitana: Begge hold scorer: Ja

Match center
10. juli 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Italien - Serie B
Cino e Lillo Del Duca
7. jul. 2020 kl. 10:09 (Opdateret 10. jul. 2020 kl. 22:57) 07/07
279
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-2
Bwin Spil nu hos Bwin
Begge mandskaber jagter vigtige point, og det bør betyde offensivt spil og mål. Ascoli har haft problemer med tre nederlag i fem opgør efter pausen og det kan betyde en defensiv tilgang, men begge har svært ved at holde nullet og det dufter af mål.
Det taler for
 • Ascoli kæmper for at komme væk fra play-out pladserne, men har haft store problemer med at holde nullet i denne sæson, og er det mandskab som har lukket femte flest mål ind i Serie B i denne sæson.
 • Efter corona-pausen har hjemmeholdet haft problemer med tre nederlag, en uafgjort og en sejr de første spillerunder, og har lukket syv mål ind i de fem opgør.
 • Salernitana er det fjerde mest scorende mandskab indtil videre i sæsonen i Serie B, og syditalienerne kæmper om at komme med i playoff spillet om den sidste oprykningsplads, og er derfor pisket frem til at hente point.
 • Gæsterne har scorer seks mål i de første fire opgør efter pausen, og i tre af de fire opgør har begge mandskaber scoret. De seneste tre indbyrdes opgør mellem de to mandskaber har begge hold scoret.
 • I Ascolis femten opgør hjemme på Stadio Del Duca i denne sæson har man lukket mål ind i elleve af opgørene, og i de seneste fem hjemmekampe har begge mandskaber scoret i fire af opgørene.
 • I Salernitanas første fire opgør efter corona-pausen har begge mandskaber scoret i tre af opgørene.
 • Ascoli er svækket til opgøret da man må undvære vigtige Gravillon i midterforsvaret og Brlek på midtbanen.
 • Salernitana må undvære fem spillere til opgøret som er ude med karantæne og skader.
Hold øje med
 • Salernitana må undvære hurtige Jallow i angrebet som er i karantæne, han har dog været ude en del i denne sæson, yderligere er Maistro og Dziczek begge ude på midtbanen og det kan svække Salernitana især på omstillingerne.
 • Ascoli har hårdt brug for point i den nederste del af tabellen, og det kan betyde en defensiv tilgang til opgøret
 • Hjemmeholdet stod stærkt defensivt senest i udekampen mod Cosenza, hvor man vandt med 1-0 og fik lukket godt ned for syditalienerne.
 • Ascoli har været som dag og nat i denne sæson, når tingene fungere på dagen har de spillet godt, men haft alt for meget udsving, og det er grunden til at de er placeret i den tunge ende af tabellen i denne sæson.
 • Der meldes op til 34 grader lørdag i Ascoli og det kan komme til at gå ud over tempoet i dette opgør, også selvom kampen spilles klokken 21,00.
Oddsmarked

Oddset åbnede i odds 1,80 hos Bwin, mens Bet365 er i odds 1,75 og Betfair er i odds 1,73 på at begge mandskaber scorer i opgøret.

ASCOLI: Efter tre nederlag i de første tre opgør efter corona-pausen har Ascoli hentet fire point i de seneste to opgør efter at have spillet 1-1 hjemme mod Crotone blev det til en vigtig 1-0 sejr ude mod Cosenza fredag aften, men man har forsat tre point op til Venezia på fjortendepladsen som lige er over playout pladserne og med seks spillerunder tilbage.

Det ligner på papiret en vanskelig opgave mod et Salernitana mandskab som har været stærkt spillende i denne sæson, men gæsterne må undvære fem spillere til opgøret, og det taler til Ascolis fordel som bør have gode muligheder for at få point, selvom man må undvære Gravillon i midterforsvaret og Brlek på midtbanen som begge er i karantæne.

Seks spillerunder tilbage af dette års Serie B og man har fire point ned til Trapani som er tredjesidst i tabellen, og derfor er det utrolig vigtig at forsætte stimen fra de seneste to opgør for man står i en situation, hvor det både kan blive direkte nedrykning, playoutspillet eller overlevelse da man kun er tre point efter Venezia i tabellen.

Ascolis hjemmebanestatistik: 7-4-4-, målscore 21-16.

Trupnyt: Gravillon(fast) i midterforsvaret er i karantæne og det samme er Brlek(fast) på midtbanen, men ellers ser det ikke ud til at træner Davide Dionigi må undvære flere spillere til opgøret.

Ascolis forventede startopstilling: 3-4-2-1: Leali- Ferigra, Bosco, Ranieri- Cavion, Petrucci, Padoin, Sernicola- Morosini, Ninkovic- Scamacca.

SALERNITANA: Gæsterne fra Salerno fik en vigtig 2-1 sejr i fredagens lokalopgør mod Juve Stabia efter at have spillet med en mand i undertal i over 85 minutter, og med seks spillerunder tilbage har man ganske gode muligheder for at komme med i playoff spillet om den sidste oprykningsplads til Serie A.

Salernitana er dog hårdt ramt til opgøret i Ascoli da man må undvære ikke mindre end fem spillere som er i karantæne og skadet, og det gør at træner Giampiero Ventura skal spille sine kort rigtigt hvis det skal blive til point i fredagens opgør, det ser dog ud til at topscorer Djuric starter inde efter være startet på bænken senest, og kommer til at danne angrebet sammen med Gondo.

Det ligner et tæt opgør, men hvor Ascoli er favoritter ganske enkelt pga de fravær gæsterne har til opgøret, men kigger man over hele sæsonen har Salernitana været mere stabile end hjemmeholdet, og mulighederne for at komme med i playoff spillet er bestemt til stede, jeg tvivler dog på at man er stærke nok til at rykke op i Serie A.

Salernitanas udebanestatistik: 4-2-10, målscore 14-22.

Trupnyt:Jallow(fast-reserve) er i karantæne, Aya(reserve) i midterforsvaret er i karantæne, han har spillet de seneste tre opgør fra start, Dziczek(fast) på midtbanen er i karantæne, og det samme er i Maistro(fast) på midtbanen, og derfor et par vigtige spillere man må undvære til udekampen, samtidig med at man generelt har haft det svært på udebane i denne sæson.

Salernitanas forventede startopstilling: 3-5-2: Micai- Karo, Migliorini, Jarozinskj- Di Tacchio, Akpa Akpro, Kyine, Cicerelli, Lopez- Djuric, Gondo.

Kilder

Tuttomercatoweb.com, ilgiornaledisalerno.it, ascolicalcio1898.it, ussalernitana1919.it, tuttob.com

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback