18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Tottenham Hotspur: Over 2,5 Mål

Match center
26. september 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Craig Pawson
24. sep. 2021 kl. 15:11 (Opdateret 26. sep. 2021 kl. 18:17) 24/09
197
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Endnu et derby i denne runde, og dette et velkendt et af salgsen. Kamp nr.190 mellem Arsenal og Tottenham, og jeg tror vi har noget underholdende i vente.

Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • De to holds defensiver kan komme i problemer. Kigger vi på Arsenal så er det en ny bagkæde, med et nyt makkerpar centralt, en ny keeper, og en ny højre back. Det kan ikke være afstemt i Arsenal defensive, og relationer er ikke på plads endnu, hvilket jeg godt synes man kunne se i deres seneste kamp mod Burnley, hvor White var ved at forærer et straffespark via en tilbagelægning.
 • Kigger vi på Tottenham, er det også med flere ny i den defensive afdeling, hvor Emerson og Romero sikkert stiller fra start, og her kunne jeg godt forestille mig, at Arsenals dygtige offensive folk vil kunne udnytte potentielle misforståelser.
 • De to hold har det med at tillade modstanderne relativt gode muligheder. Tottenham har en xGA på 8,2, hvilket er i den høje ende, og har tilladt 89 skud fra modstanderne i de første 5 kampe (næst højest i PL). Arsenal på den anden side har en xGA på 9,9 og har tilladt 83 skud i de første 5 kampe.
 • Offensivt har Arsenal en konstellation, som jeg tror kan gå hen og blive rigtig spændende. Saka, Ødegaard og Smith Rowe.
 • Tottenham har flere offensive profiler som er på vej tilbage fra skader, og den mest nævneværdige er Son, hans relation til Kane og omvendt er umådelig vigtig for Tottenham, og med 2 mål i 4 kampe har Son da også vist sig at være startet denne sæson ganske fornuftigt, og jeg er spændt på, om Arsenal kan få lukket ned for de to herre. Det tvivler jeg nemlig på de kan.
 • En kamp mellem nr.7 og nr.13. Det er tideligt på sæson, men de to hold skal til at få point på kontoen, hvis de vil være med i den sjove ende. Så jeg håber på vi får to hold der vil jagte en sejr, og være pågående i deres spil. Tottenham skal ud og bevise deres værd efter 2 nederlag i træk på 3-0 og Arsenal skal se om de kan tage 3 sejre i træk. Det kunne godt medføre et målrigt opgør.
Hold øje med
 • Under Espirito Santo er Tottenham, i min optik, blevet hvad man var træt af under Mourinho. Det er med stort fokus på organisationen, og så er det offensive fodbold pakket lidt væk. Det er ikke fordi de første 5 kampe vidner om fodbold ala "The Tottenham way."
 • Offensivt har Tottenham en xGF på 4,6, hvilket er det laveste i PL efter 5 runder. Arsenal på den anden side har ikke været meget mere chanceskabende og ligger i midten af xGF tabellen med 6,1.
 • Arsenal har scoret 2 mål i de første 5 kampe, og selvom jeg synes de har nogle spændende typer, så kniber det med at få puttet bolden i kassen, og Aubameyang er langt fra tidligere tiders niveau, så jeg kan godt være lidt nervøs for hvor målene skal komme fra hos Arsenal.
 • Sidste sæson spillede de to hold 2-1 og 2-0 to kampe, hvor det ikke var chanceorgier.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 står i odds 2ish de fleste steder, og har ikke rykket sig synderligt meget over de seneste dage. Sidst de to hold spillede imod hinanden d. 13 marts stod oddset i 1,90ish for over de 2,5 og det var samme tilfælde i det forgangende indbyrdes opgør. 

Holdene

Arsenal:
Hos værterne er Xhaka tilbage efter hans karantæne, og på skadeslisten står Tierney (fast mand) listet som tvivlsom. Tierney sad over i kampen mod Wimbledon så jeg tror han er med i start 11'eren som er:

Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Smith-Rowe; Aubameyang

Tottenham:
Tottenham har Bergwijn (fast mand/reserve) og Lucas (fast mand/reserve) ude med småskader, og de er listet tvivlsomme, så de kunne måske godt være en del af truppen, men jeg tvivler på de starter inde. 
Ift. formation er jeg lidt usikker på om Tottenham, vil stille i en 4-3-3, som jeg tror de vil. I seneste opgør mod Chelsea spillede de noget der lignede 4-3-2-1 uden den store succes. 

Lloris; Emerson, Remero, Dier, Reguilón; Ndombele, Højbjerg, Alli; Lo Celso, Kane, Son

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback