18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Newcastle United: Over 3,5 Newcastle United corners

Match center
27. november 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Stuart Attwell
26. nov. 2021 kl. 14:20 (Opdateret 27. nov. 2021 kl. 15:26) 26/11
144
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Newcastle har brug for point, og jeg tror de i dette opgør får gode muligheder for at spille sig til chancer og dødbold situationer.

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 4
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Newcastle har fået Eddie Howe, og han er en rigtig dygtig herre, som i det offensive spil, har noget han kan bidrage med. Han har i hans første kamp stillede i en 3-4-3 med nogle gode boldspillere, og hvor han har fundet plads til de største offensive profiler, hvilket kan give dem lidt mere appel, og gøre det muligt for dem at tilspille sig nogle hjørnespark.
 • Newcastle er et fint hjørnehold, i år har de fået over 3,5 hjørnespark i 9 ud af 12 kampe, og deres snit ligger på 4,4 hjørnespark pr.kamp hvilket er ganske fornuftigt.
 • Arsenal har det 6.højest snit ift. hjørnespark imod i PL. Her ligger Arsenal med et snit på 5.8 imod sig pr. kamp, og ift. at tillade modstanderne over 3,5 hjørnespark er det sket i 9 ud af 12 opgør.
 • Newcastle har brug for point, og allerhelst 3, de kommer derfor også til at stille sig offensive an tror jeg. De bliver nød til også at tage initiativ i dette opgør, og med de boldspillere jeg tror de vælger (se holdinfo) kommer de også til at få fint nok med boldbesiddelse. I sidste runde mod Brentford havde de i hvert fint med bold og initiativ hvor det blev til 22 skud og 18 indlæg.
 • Newcastle spiller gerne på indlæg, eller har i hvert fald i denne sæson gjort. De har slået 140 indlæg på de første 12 kampe, hvilket er over gnm. i PL.
Hold øje med
 • De seneste 3 indbyrdes opgør er endt med Newcastle nederlag. Både på resultat men også på hjørnespark fronten, hvor de ikke har fået over 3,5 hjørnespark i nogen af kampene.
 • Newcastle kommer ikke til at jagte hovedløst i slutfasen, hvis der står uafgjort. Nok snarer tværtimod, og jeg kan være nervøs for hvor meget respekt de generelt set vil have til Arsenal, som de har tabt til i 9 ud af de seneste 10 indbyrdes opgør.
 • Kigger vi på skud pr. kamp så ligger Newcastle fint, men de bliver bare ikke rigtig farlige i min optik. Det kan være det ændre sig med den nye træner, men p.t. er de offensivt ikke særlig effektiv eller produktive, som måske er det bedre ord. for den sags skyld. Newcastle har nemlig PLs næst dårligste xGF
Oddsmarked

Oddset på over 3,5 hjørnespark til Newcastle til 1,72 hos Marathonbet, og det er i det niveau de fleste andre bookmakere ligger i.

Jeg kunne godt have en lille fidus til gæsterne, men har valgt at holde mig til dette hjørnespark spil.

Holdene:

Arsenal:
Hjemmeholdet har Xhaka (fast mand) ude men derudover er der ikke rigtig nogle skader eller karantæner for Arsenal, som derfor kan stille i en 4-4-2 som også kan ligne en 4-4-1-1.

Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Saka, Partey, Lokonga, Smith Rowe; Aubameyang, Lacazette

Newcastle United:
Her er ejeg spændt på hvad Eddie Howe vælger, han må muligvis se bort fra Schär (fast mand), som blev skiftet ud i sidste rundes kamp mod Brentford, men derudover har de fuldt hold tilrådighed. Jeg tænker de stiller i en 3-4-3

Dubravka; Krafth, Lascelles, Clark; Murphy, Willock, Hayden, Ritchie; Joelinton, Wilson, Saint-Maximin

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback