18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Manchester City: Over 3,5 Arsenal corners

Match center
1. januar 2022 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Stuart Attwell
31. dec. 2021 kl. 15:43 (Opdateret 1. jan. 2022 kl. 14:51) 31/12
212
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

På Emirates Stadium mødes Arsenal og Man. City i en kamp som jeg ser meget frem til. Jeg tror den bliver intens, underholdende og forhåbentlig med mange hjørnespark til Arsenal

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 109,62%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Arsenal har nogle rigtig gode offensive folk i Saka, Odegaard, Smith Rowe, Lacazette og Martinelli, hvem der starter er jeg usikker på, men de virker til at være godt kørende og har fundet ind i nogle gode relationer som kan bruges til at få hjørnespark.
 • Defensivt har Man. City. Nogle store profiler ude. Især er Walker og Rodri store defensive spiller for Man. City som vil være savnet og med deres fravær kan Arsenal måske få bedre betingelser i deres offensive afdeling.
 • Jeg er meget imponeret af Arsenal, og de spille med stor lyst og selvtillid, de har vundet 5 kampe i træk, hvor målscoreren har heddet 19:2 og hvor de offensive kræfter har sprudlet. Den selvtillid kan de bruge til dette opgør, hvor de må have troen på at de kan drille Man. City.
 • Kigger vi på hjørnespark så snitter Arsenal 4,8 pr.kamp hvilket ikke er prangende, men middelt. De er kommet over de 3,5 hjørnespark i 14 ud af 19 kampe.
 • Jeg forventer at hjemmebanepublikummet kan få givet spillerne fra The Gunners lidt ekstra tro på tingene, og give dem de ekstra procent der skal til. Arsenal har fået hele 22 point i deres 9 hjemmekampe i denne PL sæson, og er det næstbedste hjemmehold i PL.
 • Man. City spillede d.29/12 imod Brentford, en hård kamp som endte 1-0 og derudover spillede de d.26/12. de spiller så her igen d.01/01 hvilket bliver tredje kamp på en uges tid, og det må kunne mærkes hos City spillerne, hvor Arsenal har en fordel, da de kun har spillet d.26/12 mod Norwich. Jeg forventer derfor nogle friskere Arsenal folk, som måske også har haft lidt mere tid til at forberede sig
Hold øje med
 • Man. City kan putte bolden i fryseren. De har gjort det før, og dræber kampene på den måde, hvor modstanderne ikke ser meget til bolden. Sker det i dette opgør så får Arsenal svært ved at komme over de 3,5 hjørnespark.
 • Man. City tillader ikke mange hjørnespark til deres modstandere. Helt præcist snitter de 2,8 hjørnespark til deres modstandere pr.kamp og de har i 12 ud af 20 kampe ikke tilladt deres modstandere mere end 3,5 hjørnespark.
 • Arsenal tabte 5-0 sidst de to hold mødtes, og må have kæmpe respekt for Man. City. Jeg kan være nervøs for om de har for meget respekt for dem, og derfor ikke vil spille det flotte og flydende spil som de har gjort her på det sidste.
 • En ting er at gøre det godt mod Norwich og Sunderland, en anden er at gøre det mod Man. City. De har et super stærkt defensiv og tillader ikke deres modstandere ret mange chancer, eller boldbesiddelse for den sags skyld. Derfor skal Arsenal være yderst intelligente med at bruge bolden rigtig så de ikke kommer til at løbe efter den i 90 min.
Oddsmarked

Spillet her går på at Arsenal skal få over de 3,5 hjørnespark. Man kan også spille denne type væddemål hos comeon! hvor spillet er i 1,80. Eller hos bet365 hvor man kan få odds 1,83. Marathonbet er dog ude med det højeste på 1,89 som jeg synes er interessant.

Holdene:

Arsenal:
Hjemmeholdet har Aubameyang (fast mand) ude, samt Chambers (reserve) Soares (reserve) og Tomiyasu (fast mand) det giver en følgende start 11'er:

Ramsdale; White, Holding, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Smith Rowe; Lacazette

Manchester City:
Gæsterne har Rodri (fast mand) ude med sygdom, og derudover er Stones (fast mand) og Walker (fast mand)
Det betyder at gæsterne stiller op som følger:

Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Ake; B Silva, Gundogan, De Bruyne; Mahrez, Foden, Sterling

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback