18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Liverpool: Over 2,5 Mål

Match center
3. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Stuart Attwell
3. apr. 2021 kl. 12:34 (Opdateret 3. apr. 2021 kl. 22:54) 03/04
141
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Arsenal tager hjemme imod Liverpool i denne runde 30. En kamp som jeg tror vil kaste mål af sig, da de to hold har flere udfordringer i defensiven, men offensiv er der mere super meget kvalitet, for begge hold der kæmper for at komme op i tabellen.

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 0-3
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Arsenal må til dette opgør undvære Luiz, og han har i min optik gjort det ganske fornuftigt på det seneste, hvor han har udgjort et godt makkerskab med Mari. Når han er ude står det til at blive Holding, og det ser jeg som en klar svækkelse for Arsenal, som jeg tror Liverpool kan udnytte.
 • Offensivt er Arsenal godt rustet til at kunne drille et skadesplaget Liverpool defensiv. Lacazette, Aubameyang og Ødegaard. 9 må er det blevet til i de seneste 4 PL kampe for Arsenal og alle de 3 nævnte har bidraget med mål og assists.
 • Kampen her er utrolig vigtig for begge hold, Liverpool ligger nr.7 og skal gerne have en sejr, hvis de vil op og være i spil om top 4, og Arsenal har også brug for 3 point hvis de vil op fra deres 9.plads. Derfor tror jeg vi får to hold der igennem opgøret vil gå efter en sejr, for 1 point er ikke rigtig brugbart for nogle af de to hold.
 • De seneste to indbyrdes opgør i PL er endt over de 2,5 mål, hvor det seneste opgør d.28 august var et rent chanceorgie, hvor xG hed 3,2-1,2 og kampen endte 3-1, for vi et lignende kampbillede i dette opgør, er jeg ikke så nervøs for at vi kommer over de 2,5 mål.
 • Liverpool har fået Jota med igen, og han scorede også 3 mål for Portugal i landskampspausen, at han er med igen kan presse de andre offensive folk til at præstere, for jeg tænker alle gerne vil være med i CL kampen mod Real Madrid, så at Jota er klar kan både give en større konkurrence, men også bedre brede i offensiven.
Hold øje med
 • Liverpool spiller d.06 april mod Real Madrid i CL, og hvordan dette opgør får betydning på denne kamp mod Arsenal er jeg usikker på. Hvis vi får et Liverpool der er mere tilbageholdendt, og måske har fokus på næste opgør så tror jeg ikke de vil folde sig helt ud.
 • Liverpool er så småt ved at få mere styr på den defensive afdeling, hvor der har været flere folk der skulle finde sig til rette, og jeg synes man på det seneste er begyndt at se en lidt mere stabil defensiv. De seneste 4 kampe har de haft et xGA på 0,87 og blot lukket 2 mål ind.
 • Arsenal har en kamp i EL mod Slavia prag d.8 april, og hvis de vælger at holde fokus på dette opgør, så tror jeg ikke de folder sig helt ud i dette opgør. Man kan også sige at det er der hvor de har den største chance for at komme i CL, så jeg er nervøs for om vi får to hold der har mere fokus på næste opgave en den der ligger lige foran dem.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 mål er startet i 1,70ish og har bevæget sig lidt op ad til de nu 1,80. 

I de seneste indbyrdes opgør har oddset stået i 1,50 (EFL cup) 1,44 (PL) og 1,60 (Community Shield finalen) det er de 3 kampe de har spillet imod hinanden i denne 20/21 sæson, og meget er sket siden det seneste opgør i oktober.

Dog synes jeg det ligner et spændende opgør, hvor jeg også selv er gået på Arsenal sejr +0.0 til odds 2,15.

Holdene:

Arsenal:
Her Luiz (fast mand 19 kampe 1 mål) ude og det samme er Xhaka (fast mand 25 kampe 1 mål) Derudover er der usikkerhed omkring Saka (fast mand 25 kampe 5 mål) og hvis han ikke er fit, så vil Pepe blive valgt istedet for. 
Til sidst er Smith-Rowe også tvivlsom, men hans plads er blevet overtaget af Odegaard, så det ændre kun noget ift. bredden på Arsenal's hold.

Leno; Cedric, Holding, Mari, Tierney; Partey, Elneny; Saka, Odegaard, Aubameyang; Lacazette

Jeg er usikker på om det er Bellerin eller Cedric der bliver valgt på backen, men derudover synes jeg ikke der er så mange spørgsmålstegn ift. hvordan Arsenal vil stille op. 

Liverpool:
Her er stadig uden Joe Gomez (fast mand 7 kampe) van Dijk (fast mand 5 kampe 1 mål) og Matip (reserve/fast 10 kampe 1 mål) Derudover er Hendersenon også ude (fast mand 21 kampe 1 mål) hvilket giver følgende start 11'er:

Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Thiago; Salah, Firmino, Mane

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback