18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Fulham: Over 2,5 Mål

Match center
18. april 2021 kl. 14:30 - Fodbold, England - Premier League
Emirates Stadium    Craig Pawson
16. apr. 2021 kl. 16:25 (Opdateret 18. apr. 2021 kl. 16:29) 16/04
135
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Vi er i runde 32. hvor Arsenal tager hjemme mod Fulham. Det tror jeg kaster mål af sig. Fulham SKAL have point, og Arsenal på den anden side kan spille frit, og har gode offensive folk, som kan straffe Fulham.

Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Fulham skal hente 6 point på Newcastle, (der er 18 mulige point tilbage), og det skalgerne vise sig i deres taktiske udtryk. Fulham skal angribe opgøret, og det kan give os et spændende match-up, hvor Arsenal kan få muligheder på omstillinger, og Fulham kan få chancer via deres iver efter at få scoret et mål.
 • Arsenal har scoret 11 mål i deres seneste 5 kampe, og offensivt har de nogle farlige folk, som især på omstillinger er en trussel, og samtidig er de svære at dække op i en 1 mod 1.
 • Arsenal har reelt set udspillet sin rolle i dette års PL, men hvis de vil op og have en EL-plads igennem PL, så kræver det 3 point her, og jeg tror heller ikke Arsenal vil gå ind til deres EL-semifinaler mod Villereal med en masse nederlag, så derfor er jeg ikke i tvivl om, at Arsenal vil gå efter de 3 point, og jeg tror de vil gå offensivt ind til dette opgør.
 • Defensivt har Arsenal nogle udfordringer til dette opgør, hvor Luis og Tierney er ude, og det kan give Fulham lidt bedre betingelser, og Fulham har også været fine til at skabe chancer hvor de ift. xGF har et snit på 1,1 hvilket er en del over det antal mål de faktuelt har scoret. Så Fulham kan skabe chancer, men effektiviteten har knebet, men jeg satser på, at de i dette opgør er effektive.
 • Lacazette har scoret 6 mål i hans seneste 6 kampe, og han kan blive en udfordring for Fulham, og han ligner en mand der har fundet målformen frem på det rigtig tidspunkt af sæsonen.
Hold øje med
 • Fulham har et xGA på 42 i denne sæson, og med Joachim Andersen har Fulham er stærkt forsvaret. Fulham tillader få chancer, og de seneste 6 kampe har de haft et xGA på 1,37, hvilket er super stærkt.
 • Offensivt har Fulham bare ikke meget at skyde med, og med blot 4 mål scoret på de seneste 8 kampe, så selvom de har haft kniven på struben længe nu, så har de ikke gået offensivt ind til kampene, og angrebet et resultat.
 • Arsenal spillede EL kamp d. 15/04 og spiller så igen d.18/04 mod Fulham, og jeg kan være nervøs for, om de går lidt afventende ind til dette opgør, hvor de måske lige skal igang, og måske vil Arsenal også restituere nogle af de startere fra det opgør.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 står i 2,10 langt de fleste steder, og har ikke rykket sig synderligt meget over den seneste uge. 

Jeg kunne godt forestille mig at Fulham og Arsenal kom på måltavlen så man kunne eventuelt kombinere over 2,5 med begge hold scorer til odds 2,60. 

Personligt har jeg spillet over 3,5 til odds 3,80 da jeg sagtens kunne se at Arsenal komme til rigtig mange chancer i dette opgør, og Arsenal på den anden side, har heller ikke verdens bedste defensiv, så vi kunne godt få en rigtig målrig kamp her. 

Holdene:

Arsenal:
Aubameyang (fast mand 25 kampe 9 mål) Luiz (fast mand 19 kampe 1 mål) og Tierney (fast mand 23 kampe 1 mål) og derudover er Ødegaard tvivlsom til dette opgør (fast mand 9 kampe 1 mål) 

Det betyder at Arsenal kan stille i en 4-2-3-1 og jeg er lidt itvivl om de vælger at benytte Ceballos og Willian eller om de vil bringe Saka eller Smith-Rowe. 

Leno; Bellerin, Holding, Mari, Xhaka; Partey, Elneny; Willian, Ceballos, Martinelli; Lacazette

Fulham:
Her er Lookman (fast mand 28 kampe 4 mål) desværre ude, og derfor giver det en start 11'er der hedder 3-4-2-1:

Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Tete, Lemina, Reed, Robinson; Cordova-Reid, Loftus-Cheek; Mitrovic

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback