18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Apeks - Sangal: (AH: -1,5 Maps) 1

16. maj 2021 kl. 15:00 - Elisa Invitational Summer 2021 Regionals
16. maj. 2021 kl. 11:17 (Opdateret 16. maj. 2021 kl. 22:38) 16/05
24
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Elisa Invitational Summer 2021 Regionals

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Sangal har valgt, at bytte godt om på rollerne på holdet. Det et hold, som endnu kæmper med, at finde spillet. Apeks er i noget, som ligner deres bedste periode længe. Spillet er godt og det individuelle niveau højt.
Det taler for
 • Sangal har fået S3nsey på holdet, han har nu elleve kampe, med dette lineup. Selvom det har givet flere sejre end nederlag. Så fungerer spillet ikke optimalt. Efter hans ankomst, er mange af rollerne byttet. Der er flere af spillerne, hvor det langt fra fungerer. Det kommer til syne, når Sangal møder de mere etableret hold.
 • Sangal valgte at bringe imoRR ud som udskifter, også kaldt 6-mand. Det er i min optik, et kæmpe nederlag, da det var/er deres mest impact-fyldte spiller. En fantastisk aimer, som langt fra er blevet erstattet en- til en med S3nsey
 • Apeks seneste måned, har været deres bedste som hold. Flotte sejre mod Havu, Fiend, K23 og Flames. Samtidigt har de haft fine kampe mod: Skade over to kampe, BIG og Sinners. Apeks er et hold med potentiale og højt niveau. Nu har de tre sejre i træk, og den gode form ligner, at være på vej tilbage.
 • De to hold har samme map pool. Den er så tæt på identisk, som det kan blive. Efter bans som jeg forventer bliver Vertigo og Overpass. Så vinder Sangal over 50% på Dust2 og Inferno, ellers vinder de 40% og under på de resterende tre maps. Apeks vinder 50% eller over på 4/5 maps i poolen efter bans. Dust2 bliver mappet, hvor slaget evt skal afgøres. Det er Sangal ubetinget favorit map.
 • Apeks kommer med mere fire-power. Fem mand som over de sidste tre måneder, snitter over 1.0 i rating. Trioen Dennis, Relaxa og Freddyfrog har ramt topformen. Vælger de ikke, at falde ud på et map, som de desværre har fået for vane at gøre. Så Apeks også bedre, spiller for spiller. Apeks har flere individualister, som kan gøre ondt på Sangal. Et kollektivt og erfarent godt hold.
 • Sangal er mere afhængig af en mand. Leverer Paz ikke, så kan det blive svært for Sangal, at få runder på scoreboardet. Han er ubetinget, den bedste spiller på holdet. Det individuelle niveau er faldet, hos de resterende spiller hos Sangal. Der er flere huller, som kan udnyttes. Sangal er meget et enten/eller hold. Man ved aldrig rigtigt, hvilken mental forfatning, de kommer til kamp i.
 • Apeks er et bedre hold end Sangal, hvis vi kigger på den taktiske del. Det ikke overraske cs, som Sangal tropper til kamp med. Næsten alle Sangal sejre, den seneste måned, er mod ukendte/dårlig etableret hold. Sangal har en sejr mod Case, ellers er der langt mod de "bedre" hold/sejre.
Hold øje med
 • Rammer Apeks ikke deres A-game, så er Sangal heller ikke dårligere. Så vil de give Apeks kamp til stregen. Det er to hold, som ligger helt lige på ranglisten. Så falder Apeks bare 10% i niveau, så kan kampen gå begge veje.
 • Det ikke mange kampe, som Apeks vinder 2-0. Den seneste måned, som har givet syv BO3 sejre. Er kun en af dem endt 2-0. 2-0 er som altid en farlig score.
 • I forlængelse med ovenstående, så er Apeks et hold, som endnu har svært ved, at bevare koncentrationen over flere maps af gangen. Rent mentalt tjekker de desværre ud, lidt for ofte i BO3 kampene. Det kan hurtigt, give et "nemt" map win til Sangal.
 • Når de to maps er fjernet(Bans) i dagens veto. Så spiller Sangal 4/5 maps to cifret gange, de sidste 3mdr. Det er maps, som det tyrkiske mandskab spiller ofte. Dust2 og Inferno er deres "hjemmebane". Jeg bliver overraske hvis ikke Dust2 kommer i spil. Det et map de har vundet 15 gange de sidste 3mdr og kun tabt 7 kampe.
 • Topniveauet hos individualisterne på de forskellige hold, er tæt på ligeværdige. Så rammer begge hold dagen, så kan kampen gå begge veje. Spillere som Paz, l0gicman og Maj3r snitter omkring 1.0 i rating eller over. Deres A-game kan og vil matche Apeks. Navne som ngin og S3nsey, er mere lodsedler, men hvor niveauet er der. Sangal har niveauet, nu skal det bare fremvises.
 • Sangal har vundet fire ud af de seneste fem kampe. Det giver selvtillid og tro, til det nye lineup. Et lineup som har potentiale, men som kæmper med, at finde spillet.
Oddsmarked

De forskellige bookies er lidt uenige om, hvor oddset skal være.

Nordicbet 2.57
Betfair S 2.63

Flere licensløse bookies har værdi

Hold mod hold, og spiller for spiller. Der ser jeg Apeks være et niveau bedre. Det kræver selvfølgelig, de rammer deres a-game, men gør de det. Så der også gode udsigter til en sejr. Sangal plejer at have problemer, mod de mere etableret hold, hvor holdet indeholder individualister og "gode" navne. Apeks er et hold, som meget vel kunne give Sangal problemer, hvis ikke de rammer 100%. Omvendt så er Apeks også et hold, som tjekker ud fra tid til anden midt i kampen. Så er det ikke et knivskarpt Apeks hold vi ser, så Sangal for gode og vil udnytte det.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback