18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anna Kubareva - Ellen Perez: Resultat: 2-1

9. oktober 2021 kl. 12:00 - w25 - Loule - hardcourt
9. okt. 2021 kl. 01:43 (Opdateret 9. okt. 2021 kl. 16:01) 09/10
40
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Portugal

Chance: 17%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 5,88
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Perez kan glæde sig over at underlaget er skiftet til hardcourt i denne uge i Portugal, hvor hendes spil fungerer bedre. Hun vandt i dag i 3 sæt over Bassols, og har hverken i denne kamp, eller i sine 2 tidligere kamp mod mere overkommelige spillere, givet indtryk af at det bliver hendes uge. Trods hun vandt sine 2 sæt i dag komfortabel, kørte hun med alt for lave procenter i det meste. Hun fik kun 50% af førsteserver i spil, lavede flere dobbeltfejl end esser, og blev brudt på 50 % af breakbolde imod sig. Hun kørte dog fine procenter i returspil, og når serven så endelig kom ind, så var det også med vanlige høje procenter hun vandt.

Hun har snart tilbragt meget tid i Portugal over 2 gange, hvilket må være et plus for hende. Hun prøver at høste lidt succes så hun kan komme ordentlig tilbage til WTA, hvor hun helt sikkert mener hun hører til. Trods sin fine periode i Portugal er hun stadigvæk kun 14-9 på hardcourt.

Kubareva er en af de bedste på itf touren, når den ikke bliver berørt af dem som også spiller på niveauet højere. Hun har allerede 3 hardcourt titler på touren fra i år, og er 33-9 på hardcourt, men stadigvæk kun de små titler der er snakke om her. Hun var i dag i en 3 sæts kamp, hvilket var hendes 2 i træk hvor hun kom ud på den rigtige side. 16 dobbeltfejl i dag er en uhyr negativ statistik, men hun er generalt mindre afhængig af sin serv, da hun kan være et monster i returspillet. Hun har dog også periode i kampe hvor hun er umulig at komme tæt på i hendes serv, hvilket gør at hun ofte napper 3-5 partier i træk på næsten ingen tid. Hun har dog vist at der er udfald og perioder hvor hun bliver ordinær, og her vil Perez være en yderst farlig modstander.

Selvom om det er semi-WTA imod itf, forventer jeg at Kubareva står godt til denne kamp, som kan have skiftende momentum. I en evt 3 sæts afgørelse stoler jeg også for lidt på Perez, som jeg ved flere lejligheder har set gået kold, dette er dog i WTA regi. 

Jeg stoler på at Perez turnering ender her, men dog ikke uden en stor mulighed for at hun tager et sæt med på vejen.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback