18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anna Kalinskaya - Viktorija Golubic: 1

Match center
11. oktober 2021 kl. 20:10 - Tennis, WTA | f
Stadium 4, Indian Wells Tennis Garden
11. okt. 2021 kl. 18:54 (Opdateret 11. okt. 2021 kl. 22:01) 11/10
27
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Golubic fortsætte med at imponere?

Chance (1-X-2): 47-0-53%
Betvalue: 112,80%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Golubic der allerede har slået Vondruesova og Sakkari ud, står nu som favorit. Det er hendes slidsomme defensiv som har fået hende igennem begge kamp, krydret med en masse slice og hendes gode baghånd. Siden græsset er hun næsten gået fra nederlag til nederlag, men virker til at have fundet momentum igen, hvor hun er en spiller der kan være uhyr farlig for alle. Man må forvente at hun komme lidt mere over stepperne i denne kamp, men det må tiden vise.

Kalinskaya fik nedkæmpet Tormo der har set lidt rådvild ud på det seneste, men en god generalprøve til denne kamp. Hun har spillet kontrolleret angrebsspil, hvor hun slår kvalitetsslag fra baglinjen, og træder frem ved første mulighed for at slå en vinder. Hun er en håndfuld år yngre end Golubic men spiller meget modent. Hun har haft en jævn stigning i præstationer i lang tid, og virker til at det er nu gevinsten kan høstes. Hun kommer stadigvæk ind som underdog, men i forhold til hvilken skrækmodstander der kunne have stået på den anden side af nettet, må hun være godt tilfreds med denne modstander.

De mødtes i Mexico tidligere i år i Mexico, men Kalinskaya er et helt andet sted nu tennismæssigt, og ligger i højere grad til sejren nu end tidligere.

Dette er Kalinskaya's 5 kamp så man kunne frygte lidt hvor hun er fysisk, men hun har haft 1 ekstra dags hvile inden dette opgør, som gør hun forhåbentligt er har fået mobiliseret sine kræfter igen.

Uanset underlag eller ej vil jeg altid gå med angreb frem for defensiv, syntes i hvertfald det er den type spil som har haft mest succes den seneste tid.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback