18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anna Kalinskaya - Martina Trevisan: 2

Match center
26. oktober 2021 kl. 19:35 - Tennis, WTA | f
Centre Court
25. okt. 2021 kl. 23:35 (Opdateret 26. okt. 2021 kl. 20:58) 25/10
65
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Italien

Chance (1-X-2): 60-0-40%
Betvalue: 115,20%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-0
Betfair Spil nu hos Betfair

Trevisan har virkelig været stærk på det sidste. Finale i Tyskland efterfulgt af titel i Spanien på grus. Holdte en kort pause og tog til USA og vandt 3 kampe inden hun trak sig lige inden slutfløjtet mod stærke Kontaveit. Hun havde inden den kamp været ude i en næsten 4 timers kamp mod Bouzkova, og er en i en rytme hvor hun er meget svær at vælte af pinden. 

Trevisian's titler igennem årene kommer fra grus, og hendes tidligere berøring med indendørs har ikke været god, oven i det trak hun sig fra sidste kamp. Alt dette er ikke en god cocktail, men efter at have set hende nogle gange på det seneste, er det netop nu hun kan bryde den lidt negative stime.

Kalinskaya havde et godt run i Indian Wells og i Moskva i sidste uge, men her trak hun sig med skade. Hun har helt sikkert fundet formen igen efter at have skuffet en periode, og står retmæssigt også som favorit her. Hun har dog rigtig mange timers tennis i kroppen, så har også lidt tvivl om hvor godt hun står til denne kamp. Hun server virkelig stærkt, og har haft god styrke til at bryde og kæmpe sig tilbage i de svære perioder.

2 spillere i stærk form og 2 spillere der har været ude med skade. Indendørs ligger godt til Kalinskaya's spil, men Trevisan har virkelig noget at byde ind med for tiden.

Oddset ligger lige nu ret stabilt, jeg ville under alle omstændigheder stadigvæk fortrække en one-set-bookie, da Trevisian har for vane og spille slidsomme fysisk krævende kampe, og Kalinskaya's krop kunne være skrøbelig.

God kamp

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback