18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anna Blinkova - Jelena Ostapenko: 1sæt: Blinkova bryder serv - nej

Match center
22. september 2021 kl. 14:40 - Tennis, WTA | f
Centre Court
22. sep. 2021 kl. 02:08 (Opdateret 22. sep. 2021 kl. 14:50) 22/09
57
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde Tjekkiet

Chance: 35%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det er altid et spørgsmål, hvordan man kommer ind til 1 kamp, efter at have tabt en finale. Ostapenko har haft et par dage til at sunde sig, og normaltvis ser man den tabende finalist, komme ind til næste turnering med en fandenivoldskhed.

Ostapenko er normalt lidt en sjusker, hvilket vil sige at hun ikke altid er god til at beskytte egen serv, også fordi hun ved hun er stærk i returspillet. Hun gik kun under denne linje 1 gang i sidste uge, men spiller i dag imod en modstander der har virket helt væk i lang tid.

Blinkova troede hun røg ud på røv og albuer med 2 gange 6-1 mod Ferro, men træder ind som lucky loser. Hun er røget ud af doublen, som ellers har været det eneste positive i lang tid for hende. Hun har faktisk en voldsom god trackrekord på indendørs, men hvis 1 kamp bare giver et lille praj om den mentale tilstand, ser det allerede der skidt ud. Hun gik selvfølgelig under linjen mod Ferro.

Tendensen på Ostapenko har været, at serven er blevet stabiliseret i løbet af kampene, men her er der brug for det sker fra starten af. Jeg forventer at Blinkova selv smider nogle partier, og den uro kan gå begge veje, hvor det enten bliver super nemt for Ostapenko at komme igennem egen serv, eller starten på en breakbold fest.

Blinkova havde flere gange Ferro ude i 40-40 og spillede sig til 2 breakbolde ved 1-5, så selv i de sæt situationer som ser sikre ud, kan det hele smuldre på målstregen.

Jeg satser på at Ostapenko vil gøre kort process i denne kamp, og at Blinkova kommer til at skyde med løst krudt. Da man så Blinkova mod Tauson på græsset, må jeg sige at jeg var overrasket over hvor meget Blinkova havde lagt sig ud vægtmæssigt, og føler der skal mange ændringer til før hun kan vende tilbage til det fine selskab.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback