18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anhelina Kalinina-Veronika Kudermetova : 1

9. november 2021 kl. 20:05 - WTA - Linz - Indendørs hardcourt
9. nov. 2021 kl. 18:18 (Opdateret 9. nov. 2021 kl. 23:20) 09/11
41
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Østrig.

Chance (1-2): 46-54%
Betvalue: 109,02%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kalinina kan både være tilfreds og utilfreds på samme tid. Hun kom direkte fru indendørs titel w60 i Frankrig, til at skulle spille 1 runde dagen efter, og nu 2 runde dagen efter igen. 6 kamp på 6 dage er dårlig planlægning af arrangørerne, havde nok ikke været sket hvis hun var et større navn.

Trods sine mange kampe er alt klaret i 2 sæt, hun skulle dog bruge lidt ekstra kræfter på 1 af dem, samme spiller hun slog i går som også krævede lidt ekstra. Man kan vælge at tænke det er alt for meget nu, da det er en etableret WTA spiller der står på den anden side, eller man kan tænke at hun er ustoppelig og rider videre på bølgen.

Kalinina har i sin står grusperiode tidligere i år været vant til presset program, heldigvis for hende har Kudermetova næsten ikke gjort sig fortjent til at være favorit i denne kamp. Kalinina var med sidste år hvor Mertens klarede hende i 3 sæt. Når først hun er on fire er hun svær at pille ned, og spiller med stor slagstyrke.

Kudermetova har til gengæld kunne ligge med benene op siden tidligt exit i Rusland. De 2 kampe hun har vundet, har været tætte marginal sejre hvor hun var stor favorit. Hun har egentlig de seneste år ikke været synderlig god på dette underlag, som hun ellers var tidligere i sin karrierer på itf niveau.

Gruset er det eneste der har holdt hende oppe i år og en finale plads i Abu Dhabi på hardcourt, som var årets første turnering. Hun har været undermiddel længe og fået nogle grimme nederlag ind i mellem. Hun har ellers spillet til at kunne gøre det godt, og plejer normalt at kunne presse kampen ud til de afgørende partier, dette har bare været en mangelvare for hende længe. Så hendes kamp mod Golubic i Wimbledon som hun tabte 9-11 i 3 sæt, og syntes allerede der at hun lignede en der manglede selvtillid. 

Dårlig resultater gør det svært for mig at tro på Kudermetova, trods hun kommer super frisk ind til denne kamp.

Der var et håb i at vente længe på at oddset vil stige på Kalinina, det er dog udeblevet. Fordelen ved Bet365 er at kampen bliver annulleret hvis Kalinina begynder at krakelere. Hun er dog et kraftværk uden lige, og forventer hun holder dampen oppe i endnu en kamp.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback