18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Angelica Moratelli - Yeon Woo Ku: 1 sæt: Moratelli bryder serv: Nej

26. november 2021 kl. 00:35 - w15 - Lousada - indendørs hardcourt
26. nov. 2021 kl. 00:30 (Opdateret 26. nov. 2021 kl. 15:18) 26/11
7
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Portugal

Chance: 37%
Betvalue: 101,75%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

OBS: kampstart 11.00


Ku gjorde det værste mod en hvis man mente den at modstanderen havde en chance, ved at køre dobbelt æg i dagens kamp. Selvom om første sæt var lidt misvisende, var anden sæt en regulær afklapsning.

Når man spiller sådan et type bet vil man gerne have en stor server, den kategori er Ku ikke nået til endnu. Men hun er mere end solid, og kører sin egen form for overfalds tennis, som ofte sender et parti hendes vej på få øjeblikke.

Moratelli har endnu ikke tabt et sæt, og har selv brudt i sine foregående kampe. Dette er dog en helt anden klasse modstand hun kommer op imod, og selvom hun har ok meritter fra indendørs, er hun selv en type der kan tabe sutten så at sige, for at tabe et sæt klart.

Det er et type bet der kan være overstået efter 1 parti, men ser simpelthen at Ku fortsætter den voldsomme kurs hun allerede har vist, når det ikke har været på grus. Moratelli har selv haft et mat år, og man må forvente et Ku bryder 1 gang eller 2, så målstregen ligger tæt på hvis hun kommer godt fra start i egen serv.

Moratelli har kørt flere events i Portugal, og dette kan betyde at hun befinder sig godt til rette her, trods hun endnu ikke har haft nogen form for succes.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback