18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anett Kontaveit - Bianca Vanessa Andreescu: 2

Match center
11. oktober 2021 kl. 22:20 - Tennis, WTA | f
Stadium 2, Indian Wells Tennis Garden
11. okt. 2021 kl. 19:18 (Opdateret 12. okt. 2021 kl. 00:09) 11/10
40
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Stort møde i vente

Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 126,00%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Kontaveit der har vundet 14 ud af sine sidste 15 kampe er blevet gjort til stor favorit, men er forskellen så stor som oddset antyder? 
Jeg syntes det er dejligt hun endeligt skinner ordentligt igennem, da hun altid har været en god spiller. Når man er i så positiv periode er der nogle mekanismer i ens spil, der bare gør det simpelt og effektivt. Hun vandt over Trevisan der trak sig lige inden slutfløjtet. Men at give 8 breakbolde væk er for meget, især med tanke på at det var en halvflad Trevisan der stillede op, med mange timers tennis spillet inden denne kamp. I hendes lange sejres række har hun ikke mødt mange som ligger samme tryk som Andreescu, måske Kvitova og Jebeur som endte med hvert sit udfald.

Under US Open var jeg lunken med Andreescu, især en pressekonference fik mig til at miste troen på hende. Hun er en lidt spøjs type, og fortæller at hun mere end nogensinde før prøver at afgøre kampene i 2 sæt, hvilket ikke lykkedes i første mod Riske.

Andreescu smed matchbolde i 2 sæt, hvilket for hende var mere den mentale del, end hvad der spillemæssigt foregik på banen. Hun samlede sig op og kørte 3 sæt sikkert hjem, men trods 3 timer på banen og 1 dags mindre pause, ser jeg ikke nødvendigvis som en ulempe for hende. Hun kørte positive procenter, dog med en bekymrende statistik, som sagde trods hun kun gav 5 breakbolde over 3 sæt, forsvarede hun kun 1 af dem.

På græsset i sommers fik Andreescu klø, men dette er et helt andet sæt op, og i USA hvor hun ret beset spiller sit bedste tennis.

Oddset er steget i løbet af dagen, og føler nu at det er for højt til at lade stå uberørt hen.

God kamp

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback