18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ane Mintegi Del Olmo - Dalila Jakupovic : 1

19. oktober 2021 kl. 13:00 - w25 - Sevilla - grus
19. okt. 2021 kl. 01:13 (Opdateret 19. okt. 2021 kl. 16:18) 19/10
56
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Spanien

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 103,88%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Spanien har en ung stjerne i svøb i Olmo. Hun vandt junior Wimbledon i år, og kæmper for at føre succesen videre på seniorniveau.

Hun har haft en måneds pause siden sidste turnering og har kvalet sig ind med 2 sejr. Hun tabte ved sidste event en tæt 3 sæts kamp mod Tomova, og røg også tidligere i år i afgørende tiebreak mod Mladenovic, 2 navne der umiddelbart pt. er større end Jakupovic.

Det viser hun er tæt på, men måske stadigvæk mangler noget mentalt og kvalitet i de store stunder i kampen. Hun har stadigvæk kampe hun tabte klart mod langt dårligere spillere end hende selv, og skal selvfølgelig prøve at hæve sit bundniveau. Det er ikke så underligt at hun vandt Wimbledon da hun er langt stærkere end sine jævnaldrende, og så har hun til tider et smukt touch og glid i sit sit spil.

Jakupovic kommer fra en tur til USA hvor hun for mig lidt overraskende kørte finale i sidste event, hvor hun så fik bøllebank. Hun har været jævnt stigende i niveau, men bliver i tide og utide svigtet af sin krop, da der har været flere små skader. Hun er en tidligere etableret WTA spiller og har unægteligt et højt niveau. Hun er stadigvæk et sted i sin karriere hvor dårlig kampe kommer på itf niveau, og har ikke spillet kampe på gruset et stykke tid inden denne.

Det er ikke en god lodtrækning for Olmo mod en kvinde i god form, men det er lige præcis sådan en kamp her hun skal have på cv'et før tingene tager fart.

Nordicbet ligger et stykker over markedet der er dalende på Olmo, og så gør det ikke. Godt det af en 1 set bookie hvis kroppen svigter Jakupovic igen.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback