18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anaheim Ducks - Nashville Predators (2020-01-06 05:00) - Roman Josi: Over 0,5 Point

6. januar 2020 kl. 04:00 - Ishockey, USA - NHL
5. jan. 2020 kl. 16:31 (Opdateret 6. jan. 2020 kl. 06:43) 05/01
40
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

I morgen tidlig dansk tid mødes Nashville Predators (18-15-6) og Anaheim Ducks (16-20-5) i NHL. Hos Predators har stjernespilleren, Roman Josi, tangeret klubbens rekord for flest kampe i træk med point for en back, og jeg håber, at schweizeren slår rekorden ved at komme på tavlen mod et defensivt svagt Ducks.

NordicBet er helt nede i 1,45.

Det taler for:
- Roman Josi har altid været en dygtig back med habile offensive evner, men i denne sæson har schweizeren nået et nyt niveau. Den 29-årige har 43 point i sine 40 kampe, og i disse er han kommet på tavlen i de 28.

- Josi tangerede i går Shea Webers pointstime med 9 kampe i træk. Han har hele 17 point i disse 9 kampe, hvilket er næstbedst i hele ligaen i denne periode.

- Det er langtfra nogen tilfældighed, at Josi har lavet et hav af point på det seneste. Kun Dougie Hamilton har været på isen ved flere store målchancer end Josi siden midten af december, og i de seneste 5 kampe fører Josi denne statistik klart.

- At kampen er på udebane, er intet problem på papiret for Josi. 14 ud af 19 gange har schweizeren lavet point på udebane i denne sæson.

- Modstanderne fra Anaheim har et ganske godt undertal, men med 13 5-5-point i de seneste 9 kampe er Josi ganske uafhængig af overtalssituationer for at lave point. De 13 point har ingen i NHL gjort bedre i denne periode.

- Anaheim har været ganske skidt spillende på det seneste. Holdet ligger blandt de dårligste i ligaen i både mål indkasseret, expected goals against og store målchancer tilladt siden starten af december.

- Anaheim har tabt 6 af holdets seneste 8 kampe. Kun i 1 af de seneste 9 kampe har Anaheim holdt modstanderne under 3 scoringer.

- Josi har point i sine seneste 3 kampe mod Anaheim, inklusiv 2 i en 6-1-sejr tilbage i oktober. I 12 af 22 karrierekampe mod Ducks har backen lavet point.
 

Det taler imod:
- Josi er back og ikke forward, hvilket i sagens natur sænker sandsynligheden for point en anelse.

- Selvom John Gibson ikke har haft sin bedste sæson, er amerikaneren regnet for en af ligaens bedste målmænd.

- Josis normale backmakker, Ryan Ellis, er ude med en skade for anden kamp i træk. I den seneste kamp spillede Josi med landsmanden Yannick Weber, der måske ikke har Ellis´ klasse, men som er en ganske habil offensiv back. Josi havde her 2 point i en 4-1-sejr over Los Angeles Kings.

- Nashville spillede, i modsætning til Anaheim, i går, hvorfor træthed kan blive en faktor sent i kampen.


Anaheim er hårdt ramt af skader – dog kun i offensiven. Ondrej Kase blev skadet i holdets seneste kamp, og desuden er stjernen, Rickard Rakell, forventeligt stadig ude. Derudover er Nick Ritchie og Jacob Larsson tvivlsomme, mens Derek Grant, Troy Terry, Ryan Kesler og Patrick Eaves med sikkerhed misser kampen med skader.

Matt Duchene (sygdom), Dante Fabbro, Ryan Ellis og Colton Sissons (skader) er alle tvivlsomme for Nashville.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback