18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alycia Parks - Moyuka Uchijima : 1

12. november 2021 kl. 14:05 - w25 Daytona Beach - grus
12. nov. 2021 kl. 14:03 (Opdateret 12. nov. 2021 kl. 18:13) 12/11
3
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i USA.

Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

OBS: kampstart sat til kl.16
 

Parks som har været skidt kørende, har fået et par sejre på det seneste som kan sætte det i gang igen for hende. To 3 sæts sejre i denne turnering er ikke imponerende, men jobbet blev gjort og så videre. Wildcard til US Open og har fravalgt College, så der er pres på at hun skal præstere bedre end hidtil. Hun kan serve helt fantastisk, og dette bliver naturligt et kritisk punkt for hende for at få succes.

Uchijima kom til USA uden nogen registreret kampe her. Hun vandt 1 kval kamp på hardcourt, men tabte siden 3 kampe i træk, og 2 gange mod Osuigwe som var lidt i samme båd som Parks. Gruset har hun håndteret godt, og er nu 7-1 dog med nogle frafald undervejs. Talentet skal testet af, da det er for stort til de helt små turneringer i Afrika, som har har hevet titler hjem fra i år.

En ting er at de spiller i USA, men Florida er også hvor Parks er fra, så regner med at hun vil følge sig godt tilpas her. Det er altid svært at komme ud af en hård periode, men Parks er begyndt at kunne vinde nogle tætte kampe, den stime skal hun holde kørende her mod en som rider lidt på en spillemæssig bølge.

Oddset er dykket meget, men syntes stadigvæk at Parks skal holdes som svag favorit.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback