18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alycia Parks - Leonie Kung: Resultat: 1-2

4. oktober 2021 kl. 21:30 - WTA - Indian Wells Kval - Hardcourt
4. okt. 2021 kl. 18:40 (Opdateret 5. okt. 2021 kl. 07:13) 04/10
43
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spillere i elendig form.

Chance: 20%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Jeg har tidligere i min forslag nævnt Kung uden at dække hendes kamp. Det er fordi jeg sjældent har set nogen falde så meget igennem, som hun har gjort de sidste 6 måneder. Hun skal dog op med en amerikansk spiller som også virker blanket for selvtillid, så kunne være en kamp der går dybt.

Kung har bare tabt og tabt. Selv de sæt hvor hun står til at vinde, har hun formået at smide det alligevel. Jeg har hele tiden tænkt at hun nok skal bounce back, og nu har hun haft 1 måned til at komme lidt væk fra tennis, som hun ret beset ikke har spillet meget af pga. 1 runde nederlag. Hendes 1-10 på grus kan være glemt her, da det er hendes bedste underlag hvor hun også har et par titler fra. Det er lidt som med Di Lorenzo, hvor de basale slag bliver tabt, og så er det svært.

Parks var en jeg havde store håb for, men har selv ramt en rigtig dårlig periode, afbrudt af en lille turnering i USA med et par sejre. Hun har egentlig en stor anlagt serv, og har lidt af den afroamerikansk styrke vi kender fra andre spillere, men det virke lidt fjern nu. En ting er at serven ikke har været optimal, retur spillet har hellere ikke kunne holde hende inde i kampene.

Parks burde styre serv, og Kung burde sidde på retur. Selvom Indian Wells altid har været kendt som et event med hurtig underlag, ser jeg Kung til at trække det længste strå her, men usandsynligt at det skulle blive uden problemer. Det er helt sikkert en kamp hvor ingen har lyst til at tabe 1 sæt igen, og efterfølgende vil have svært ved at køre den i mål.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback