Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Altınordu - Ümranıyespor: 1

Match center
15. april 2019 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - 1. Lig
13. apr. 2019 kl. 21:46 (Opdateret 15. apr. 2019 kl. 19:55) 13/04
237
0
Siden indeholder reklamer og henvisningslinks.
Sådan sikrer vi objektivitet.
Chance (1-X-2): 46-30-24%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 1-2
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Der er spænding i subtoppen i den næstbedste tyrkiske række, og i denne spillerunde skal Altinordu og Ümraniyespor kæmpe om en play-off billet, og derved have muligheden for at rykke op til Süper Lig. Det kan mærkes på begge mandskaber, at sæsonen er ved at nå sin ende, og manglende dybde i truppen kan nu for alvor føles tæt ind til kroppen, men særligt Ümraniyespor er hårdt ramt. For de er på mirakuløs vis nået til semifinalen i den tyrkiske pokal, men nok også til vejens ende. *

Det taler for spillet:

 • Ümraniyespor er tydeligvis begyndt at køre træt pga. en kæmpe indsats på to fronter, pokalturnering og ligaen, hvilket afspejler sig i deres seneste præsationer, og ergo også resultater. 
 • Ümraniye har et kæmpe problem i denne kamp! De har lige spillet (11.4.2019) mod Adana Demirspor og tabte 3-1. Det var en aflyst kamp, der derfor skulle spilles på et andet tidspunkt. Her to dage efter er de på vej til en endnu en udebane, hvorfor de ikke har fået nær så meget hviletid som Altinordu.
 • I de seneste fem kampe har ümraniyespor tabt tre kampe og fået to uafgjort. I seneste kamp fik Ümraniyespor 0-0 mod Hatayspor, men skal prise sig lykkelig for det ene point, for de var virkelig dårlige, og så i det hele taget meget slap ud ift. den fysiske indsats. 
 • Altinordu har en af ligaens yngste trup, og generelt kendt i Tyrkiet for at opfostre en masse stjerner til tyrkisk fodbold. Deres fysiske indsats kan volde store problemer for Ümraniyespor. Altinordu er samtidig et af de hold i den næstbedste række med højeste løbedistance pr. kamp. 
 • Ümraniyespor har sammenlignet med de andre hold i subtoppen et lavere scoringsgennemsnit på udebane (0,9 mål pr. kamp). 
 • Altinordu har trods nederlag i sidste runde præsteret tilfredsstillende, og de behøver ikke at ændre på deres selvforståelse til denne kamp (modsat Ümraniye, der nok skal gå en del på kompromis).
 • Ümraniyespor har tvivl om den offensive midt Levy Madinda, der er en af de vigtigste spillere på holdet. Han sad over i kampen mod Adanademirspor 11.4, og sidder muligvis også ude mod Altinordu. 

Hold øje med: 

 • Ümraniyespor har været meget utilregnelige mht. til en stabil præstation. Til tider har de tabt til meget svage modstandere, mens de eksempelvis i pokalen har slået favoritterne Fenerbahce og Trabzonspor ud. 
 • Altinordu spiller godt og har stadig en meget høj løbedistance, men de unge spillere kan have fået gummiben. 
 • I det omvendte opgør endte kampen 0-0 og var bestemt ikke en seværdig kamp. Der er en risiko for, at Altinordus unge urutinerede spillere og Ümraniyespors trætte spillere ikke kan leve op til forventningerne. 

* Ümraniyespor tabte til Akhisarspor i det første opgør i semifinalen i den tyrkiske pokal 0-1 på egen bane. Og der skal endnu engang en ekstraordinær indsats til, hvis Ümraniyespor skal slå Akhisar, og for første gang spille finale i den tyrkiske pokalturnering. 

Fravær:

Altinordu: Ali Aydin (ude siden Juli 2018) og Kemal Rüzgar (ude siden oktober 2018).

Ümraniyespor: Sezer Özmen (Endnu ikke fået spilletid) og Levy Madinda (tvivlsom, fast, offensiv midt).

Oddsmarked:

Oddset har ikke bevæget sig særligt meget. En Altinordu sejr har været oppe på 2.30 hos Cashpoint, men ligger nu på 2.25, som jeg mener stadig er pænt godt over det jeg forventede. 

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback