18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Allie Kiick - Emma Navarro: 1

7. november 2021 kl. 16:00 - itf25 - Orlando - grus
7. nov. 2021 kl. 12:06 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 18:48) 07/11
34
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale på grus i USA

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 116,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 1-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Ekstremt vanskelige vejrforhold i går, da begge kvinder vandt deres 2 kampe og bookede billet til finalen.

Navarro har klaret alt i 2 sæt og har været rigtig god. Hun har endnu ikke vundet en titel på senior niveau, hvilket kan give hende det ekstra pres. Hun er godt skåret og hårdtslående, og bliver helt sikkert en af de spillere der tager elevatoren helt op i toppen på et tidspunkt.

Kiick klarede selv skærende i går ret nemt, hvilket var lidt en kontrast til hendes tidligere kampe. Hun har til gengæld mange titler på cv'et, men vil helt sikkert også have denne, for at få kickstartet det hele igen. Hun har i hvert fald spillet klogt sine sidste 2 kampe, og fandt en god model til de dårlige vindforhold.

Kiick kommer ikke til at kunne slå Navarro på styrke, men syntes der er et par ting der taler for at det kunne gå Kiick's vej, derfor også lidt overrasket over hvor oddset er nu.

Oddset har været stigende hele dagen på Kiick og kunne evt. fortsætte.

Begge kvinder fortrækker grusset og har helt lige stats på det i år, men samtidig er det også de 2 bedste der står i finalen her.

God kamp. 

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback