18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alliance - Ninjas in Pyjamas: 1

2. maj 2020 kl. 19:00 - Dota2 We Play! Pushka League
1. maj. 2020 kl. 22:35 (Opdateret 2. maj. 2020 kl. 21:39) 01/05
158
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Alliance har set gode uden siden de blev kørt over af Secret i første gruppespilskamp. De burde have gode Chancer for at slå Ninjas in Pyjamas(tidligere Chicken Fighters-købt 22/4) der dog også har spillet stærkt på det seneste.

Det taler for:

-Spiller for spiller er Alliance et bedre hold. De har højere topniveau og deres spillere har stor erfaring fra den professionelle dota scene.

-De har lånt fng fra gambit til denne turnering og hans erfaring som kaptajn virker til at have en positiv indflydelse på holdets spillestil.

-Da holdene mødtes for to uger siden var Alliance favorit til odds 1,7 og vandt kampen. Nu er de pludselig underdogs. Selv om NiP er startet med 3 sejre i gruppespillet har jeg svært ved at se berettigelsen.

-Der er kommet en ny minipatch som ser ud til at passe Alliance mere kalkulerede spillestil.

hold øje med:

-NiP har været virkelig gode siden de byttede Milan ud med Era. De har bl.a slået stærke hold som Nigma og Liquid to gange hver

-Jeg har ikke stor tiltro til s4´s evner som kaptajn. De så langsomme og passive ud i ESL One. Heldigvis virker det til at fng har taget rollen som co-kaptajn i denne turnering.

-Alliance har tendens til at spille en smule bange/passivt i lange kampe.

Odds:

Som skrevet lukkede Alliance i 1,7 sidst de to hold mødtes og selv om jeg forventer at de også lukker som favorit i denne kamp er der ikke særlig stor forskel på holdene pt. Bookmakerne er allerede begyndt at flytte favoritværdigheden over på Alliance så oddset holder nok ikke i lang tid.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback