18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alison Riske - Fiona Ferro: 2

Match center
22. september 2021 kl. 12:10 - Tennis, WTA | f
Centre Court
20. sep. 2021 kl. 22:47 (Opdateret 22. sep. 2021 kl. 14:25) 20/09
117
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Så skal Riske på den igen.

Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Riske havde egentlig en fin uge med finale plads, men må være skuffet over forløbet i finalen, med måden hun smed 1 sæt på. Uden at forklejne det for meget, var hendes vej til finalen lidt billig, men det var jo ikke hendes skyld.

Indendørs er ikke noget Riske har gjort sig meget i de sidste mange år, trods de få gange hun har spillet har lavet gode resultater. Man kan helt sikkert drage nogle paralleller imellem græs og indendørs, og det kommer også Riske til gode. Hun beviste lidt for mig i sidste uge, at hun endnu ikke er helt tilbage, og spørgsmålet er hvordan hun håndterer første kamp.

Ferro har været undermiddel i år, og var ved at lade livet i 1 runde kval mod en lykkeridder fra double rækken. Hun maltrakterede dog ekstrem formsvage Blinkova, men fik lidt nemt købt selvtillid der. Når man ser hende på indendørs, er det tydeligvis noget der passer hende godt. Hun har hurtige reaktioner, og er god til at slå bolden klinisk og stejlt nedad med god fart. Hun kan være en god ballstriker både med forhånd og baghånd, og bliver simpelthen nød til at tage vare på denne mulighed.

Det er altid farligt at gå med en som ikke har været vant til at vinde længere, men syntes der er store chancer for at det kan gå hende godt.

Bet365 er den eneste der ikke har slashet sit odds, hvor andre bevæger sig ned mod 1,90.

Go kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback