18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Aliona Bolsova - Diane Parry: 1

15. september 2021 kl. 19:30 - w80 - Valencia - grus
15. sep. 2021 kl. 17:46 (Opdateret 15. sep. 2021 kl. 22:22) 15/09
29
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Spansk mod Fransk i Valencia

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 105,35%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Spanske Bolsova med det farverige hår, har ikke kunne høste meget succes i år, hvor hun har en negativ trackrekord. Hun er kraftfuld, og trods hun mener de hurtige underlag passer hende bedst, ser jeg en god grusspiller i hende, hvor hun også tidligere har hentet små titler. Top 100 er gledet ud af hendes hænder, og meget få kamp på det seneste sætter lidt tvivl på hvor hun står.

Hun har en god førsteserv og en stærk forhånd og baghånd. Hendes 2 serv har været håbløs, og så mangler hun lidt fart, hvilket hun kan kompensere hvis hun slår hårdt til boldene.

Parry har haft en nogenlunde tur til Tjekkiet, hvor hun røg ud i første kamp den ene uge, og gik til semifinalen i uge 2. Hun kunne ret beset allerede være røget i første kamp her, men viste god moral og vendte kampen da det så værst ud.

Oddset startede omkring 1,67 og ligger nu på 2,15 på hjemmebane spilleren, hvilket jeg syntes er for højt. Parry har også vist udsving, og rammer Bolsova et nogenlunde niveau kan hun også tage denne kamp. Der skal dog sættes tvivl ved hendes mentale og fysiske tilstand, så kan gå med til at gøre Parry til svag favorit.

Tænker helt sikkert at denne kamp er en hvor Bolsova kan folde sig ud, hvis hun bruger sin styrke klogt. Kampen Parry tabte i 1 kamp mod Tjekkiet, er en som på sin vis praktiserer samme spillestil som Bolsova.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback