18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alina Granwehr -Chiara Scholl: 1

8. september 2021 kl. 16:30 - w60 - Montreux - grus
8. sep. 2021 kl. 00:46 (Opdateret 8. sep. 2021 kl. 17:33) 08/09
119
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

En junior spiller der prøver at få succes på seniorniveau.

Chance (1-X-2): 35-0-65%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet

18 årig Schweizer søger succes i hjemlandet. Hun har prøvet sig af et par gange, men har tabt hæderligt uden at være tæt på. Hun var for ca. 1 måneds tid siden i finalen på hjemmebane i u18 mesterskaberne og tabte her, men havde inden da f.eks slået Novskova som har vist sig rigtig godt frem på seniorsiden.

Granwehr er ud fra jeg kan bedømme, en agressiv type med hurtige fødder med force i returspillet. Serven skal forbedres og de uprovokeret fejl skal skæres ned, men grundlag for en god fremtid for hende.

På den anden side af nettet står amerikanske Scholl som i perioden 16-19 hev 8 titler hjem på gruset primært i Europa. I dette år har det været knapt så succesfuldt, og hun har en positiv trackrekord på grus der hedder 10-7 i år. Man kan dog se på resultaterne at der ikke er helt bund på samme måde mere i det, men vinder stadigvæk de kampe som skal vindes. Som Amerikaner giver det næsten sig selv hvad type spiller hun er, og har en mere end godkendt serv som kan få hende ud af problemer. Hun har desværre allerede været igennem kval med 2 sejr, og har derfor mærket gruset af inden dette opgør.

Som jeg havde det med tidlig forslag i samme turnering, så skal man gribe denne chance, og føler at denne kamp er en fin mulighed for Granwehr til at overfører succes fra junior til senior tennis.

De odds jeg har kunne finde ligger på 2,70-2,75 men Unibet er ude med 3 nu, hvilket jeg syntes er pænt betalt for dette opgør.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback