18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alicia Smith - Vivian Heisen: Smith vinder 1 sæt.

9. januar 2022 kl. 05:30 - WTA - Sydney kval - hardcourt
8. jan. 2022 kl. 23:58 (Opdateret 9. jan. 2022 kl. 06:00) 08/01
30
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde kval i Sydney.

Chance: 35%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Jeg var faktisk lidt overrasket over at se dette odds, så er spændt på om markedet har styr på styrkeforholdet her.

Heisen er en som sjældent gør sig i single, men har lige klemt sig ind i top 100 i doublen. Hendes overall i single hed 3-5 i 2021 og 6-6 i 2020, og det er ikke fordi hun er en dårlig single spiller, men har åbenbart set større lys i doublen. Hun havde en double kamp tidligere på ugen hun tabte, og har ellers kun spillet 2 single kampe de sidste 6 måneder som også blev tabt i 2 sæt.

Når jeg har set Heisen passer hun også godt til double, for hun er stærkt servende og meget stationær i sit fodarbejde. I single har hun som regel en evne til at kunne hive sæt ud i tiebreaks, og det ville ikke være godt for bettet da det er lige i hendes baggård. Alligevel er jeg lidt lunken over hun har spillet så lidt single, hvilket bliver mod en lokal spiller der oplevede succes i Italien for ikke så lang tid siden.

Smith er 26 år og var med i Melbourne i denne uge hvor Wang slog hende sikkert. Selvom kampen blev 6-2 6-2 lod Smith aldrig Wang holde til 0, så tænker helt sikkert hun har fået en god opvarming til denne dyst. Hun har spillet masser af kampe de sidste 2 år, og pilen peger trods alt den rigtige vej for hende, med sin første vundne titel tilbage i November. Smith kan selv køre en god serv og så syntes jeg hun viste ok returspil i sidste kamp. Smith virker dog som en spiller der i højere grad svinger i niveau, men jeg syntes skabelonen for et godt resultat er tilstede.

Det var en svær beslutning om det skulle blive kampen eller 1 sæt, men pga. Heisen måske lige skal have banket rusten af i single, har jeg valgt denne model. Omvendt kan man også sige at en spiller måske server stærkest i 1 sæt, men alligevel føler jeg mig mest tryg ved dette sæt spil.

Bet365 ligger over de andre på markedet som er 2,70-2,80, så du har bare et sætte dig på tingene fra start Smith.

Efter den første uge i Australien må jeg sige at flere unge spillere tabte 6-0 6-0, dette syntes jeg simpelthen er for ringe at man ikke kan gøre bedre figur hjemme. Smith har dog en større rutine end dem jeg hentyder til her, og hendes nederlag var dog mod en varm upcoming WTA spiller, dette kan jeg mærkat kan jeg ikke sætte på Heisen.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback