18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alexa Guarachi/Desirae Krawczyk - Monica Niculescu/Elena Ruse: 1

Match center
9. september 2021 kl. 00:00 - Tennis, USA - Grand Slam |
Louis Armstrong Stadium
8. sep. 2021 kl. 18:20 (Opdateret 9. sep. 2021 kl. 02:27) 08/09
57
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Sidste forslag for i dag lander i aftenens damedouble.

Chance (1-X-2): 57-0-43%
Betvalue: 106,02%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 2-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Vinderen af denne kamp vil stå med en fin mulighed for, at kunne komme i en finale i år, da de ikke er parret med de 2 powerpar der er i den anden halvdel.

Guarachi/Krawczyk er et sammenspillet par, der stod i French Open finale sidste år, og har vundet på hardcourt og grus på WTA niveau i år. I årets US Open har det Strøget igennem uden problemer, og har kørt uhørt høje procenter, hvilket selvfølgelig kommer af deres klare sejr. Det vigtigste med dem er, at de endnu ikke i deres 3 kampe er blevet brudt, hvilket i sig selv er en flot koncentration.

Det Rumænske par, teamede op på græsset i år, og vandt en w100 der. De har nu vundet 7 kampe i træk, der må give god tro på samarbejdet. De har måtte ud i to 3 sæts kampe, og sejren over Linette/Para står som den flotteste. Der falder ikke mange serveser fra dem, og de køre med næsten samme procent på 1 og 2 serv, hvilket fortæller en stor stabilitet. Niculescu er den med størst erfaring her, og Ruse kommer med succes fra single de seneste måneder.

Tilbage til deres første græsturnering som de ikke vandt, vandt de over Guarachi og tabte mod Krawczyk, der har teamet op anderledes til den turnering.

Selvom disse kampe kan være tætte, så ser jeg i dette opgør et par med klar fordel. ComeOn ligger højere end hele markedet på 1,86, og det lader vi ikke stå urørt hen. Resten af markedet ligger omkring 1,70-1,73.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback