Annonce

Alex Harvey - Alexander Bolshunov: 1

11. februar 2018 kl. 08:05 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 62-38%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Alex Harvey tok sin første Tour de Ski medalje i år og med sin erfaring er sjansen pen for at han kommer til OL i bedst mulig form.  Han er god til både fri/klassisk, afslutte og så er han bedst når han får gå i samlet fra start.

Bolshunov er en af de største langrends talentene som i glimt har vist at han kan udfordre de bedste allerede nu. Han startet sesongen lidt stærkere end hvad vi så under tds. Det er første gangen at han deltog i tds og det er usikkert hvordan han takler OL efter en tøff tds periode.

Alex Harvey er blant de største favorittene til at vinde Skiathlon. Han har prøvet dette set up mange gange tidligere. Det er ikke alle som takler at gå max under tds og så være i topform til OL. Han var top fem i samtlige fellestarter under tds.

Harvey har tidligere ikke haft kapaciteten til at være med hele vejen under tds. Denne gangen slapp han ikke Sundby op bakken og fik 6.bedste tid.

Harvey har bronze fra denne distancen fra VM 2016. Han blev nummer fem under VM i Finland forrige år, spurtslået af Krogh og Røthe(!).

Dette er måske Harveys bedste mulighed for guld under dette OL. Han er ikke like god i intervalstart, men på 50km klassisk kan han være med om løbet bliver tilpasset han styrker.

Bolshunov er en af flere stærke unge russere på vej op. Russerne kommer med en lidt anden indstilling end de fleste andre løberne. De går ofte svært modig ud - og desværre for dem, så går de ofte over sin kapacitet og klarer så ikke at hente sig ind. Har Bolshunov en max dag og har truffet veldig godt med at prikke ind topformen, så kan han være med hele vejen - men det er mere sandsynlig at den unge løberen ikke kan være med helt ind. Det er så mange gode løbere i svært god form denne sesongen og de vil ikke have stærke afsluttere som Bolshunov med ind på opløbet.

Cologna og Sundby vil have højt tempo og det vil være nok af "hjælpeløbere" rundt dem.

Bolshunov var sjanseløs på sidste etappen tds og selv om den ikke nødvendigvis giver et godt billede for et skiathlon, så fortæller den, sammen med tre etapper udenfor topp20 under tds - at Bolshunov ikke har et højt bunnivå og måske han. trænger nogen år med træning for at bygge op større kapacitet og erfaring for å blive bedre taktisk.

De gangene hvor Bolshunov har jaktet en leder denne sesongen har han typisk kommet i mål med 25. bedste tid.

Han gjorde en ok skiathlon under VM forrige sesong(15. plads) og blev nummer ti på Lillehammer i november. Der hang han pent med til skibyttet.

Det har været snak om løjpene i Pyeongchang skulle være for lette, men de som har gået der har brugt lang tid og med nogen oppoverbakker og et heftig stykke ned mod mål, så tror jeg det passer Harvey veldig godt. Han er stærk til at hænge med oppover og en af de sidste man vil have med ned mod mål.

OBS. Samme bookmaker med duellen Harvey/Halfvarsson med ca samme odds.

Unibet har beste odds på at Harvey vinder(12.50) og top 3: 3.00.

Feedback