18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Aleksandra Krunic - Kaja Juvan: 1

29. september 2021 kl. 09:30 - WTA - Nur-Sultan - indendørs hardcourt
29. sep. 2021 kl. 02:09 (Opdateret 29. sep. 2021 kl. 11:35) 29/09
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Kasakhstan

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
Betfair Spil nu hos Betfair

2 der mødtes for 12 dage siden i Slovenien, har udnyttede Juvan hjemmebanen og vandt i 2 tætte sæt.

Juvan redde sig ud af en kattepine i dag mod Minnen. Nede med sæt og breakbold ved *2-4 i 2 sæt, og senere nede 2-5 i tiebreaken. Juvan kom ud på den rigtige side, og viste god moral, men det kan vise sig at have været en for opslidende kamp, i forhold til hendes krop der var ramt i Slovenien.

Juvan har egentlig ikke berørt indendørs særlig meget, og alle titler er fra gruset. Hun har dog det direkte spil, som fungere godt her, og kommer med en nyfunden selvtillid efter nogle hårde måneder.

At Krunic er 28 år er gået over mit hovedet, men giver mening da man har kendt hende i mange år. Tidligere 39 i verden og nu 166 taler sit tydelige sprog, men kommer fra en fin grus sæson med masser af sejr, og har det normalt godt med de hurtige underlag. Det er ved at være mange år siden hun vandt en itf titel på underlaget, men der har også været titel på græs, der fortæller at hun kan håndtere spillet på hurtigt underlag.

Krunic er for mig lidt tyndarmet, men har derfor andre forcer. Hun server altid stabilt med høje procenter, og har god fart i ben og spil, og så har hun et godt touch på bolden.

Krucnic har været igennem kval og 1 runde, men har fået en ekstra dags hvile inden dette møde, hvilket jeg ser som en fordel. Juvan får det lille egde for lige at have vundet over hende, men nu er det på neutral grund på et underlag Krunic har bevist sig bedst på, uden at være prangende.

Oddset har været faldende, og er nu omkring det mindste hvis der skal hives værdi ud af det.

God kamp.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback