18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Alanyaspor - Galatasaray: (AH: -0,5) 2

Match center
20. februar 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Bahcesehir Okullari Stadyumu
17. feb. 2021 kl. 13:23 (Opdateret 20. feb. 2021 kl. 19:01) 17/02
213
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 59-0-41%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Kun 3 point tæller for Galatasaray. 
Et hæsblæsende løb, som ikke er set i flere år, er i gang mellem Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas, der alle har 51 point. Galatasaray skal til en af de sværeste udebaner i SüperLig, nemlig Alanyaspor, som for nyligt har slået Galatasaray ud af pokalturneringen. Galatasaray foretog dog en række rotationer i pokalkampen, men vil i dette opgør have mulighed for at stille i stærkeste opstilling. Galatasaray træner Fatih Terim har besluttet at truppen skal rejse til Alanya onsdag og dermed skabe en mini træningslejr, der skal få spillernes koncentration på højeste niveau. 

Det taler for spillet:

 • At tage til en udebane 3 dage før kampen, har Galatasaray sjældent gjort i forbindelse med en liga kamp, hvilket indikerer at man udelukkende har en sejr i hovedet. 
 • I den seneste tid har Galatasaray haft problemer med baneforholdene, både ude og hjemme. Denne gang skal man spille på optimale baneforhold i den sydlige kystby. Det taler klart for Galatasarays fordel, som er dét hold i ligaen med højeste boldbesiddelsesprocent. 
 • Galatasaray har ramt bulls eye i transfervinduet, hvor man har hentet Onyekuru, Mohammed, Fernandes og Yedlin. De tre førsnævnte har bidraget med 9 mål i de seneste 5 kampe. 
 • Alanyaspor kan næppe komme i top 3, men kan derimod sigte efter en 4. eller 5. plads, som giver adgang til europæisk fodbold, dog med flere kvalifikationsrunder i sigte. Derfor er 1. prioritet at vinde pokalturneringen, der giver direkte adgang til Europe League gruppespillet. 
 • I ligaen har Galatasaray nærmest skabt en defensiv mur, hvor man generelt ikke lukker mange mål ind. Man har således kun indkasseret 19 mål i 24 kampe.
 • Alanyaspor har mistet deres bedste spiller, Bakasetas, som er skiftet til Trabzonspor. Han nåede at producere 7 mål og 2 assist i vinterhalvåret. 

Hold øje med:

 • Alanyaspor har generelt godt tag på Galatasaray. I de seneste to sæsoner er Galatasaray blevet slået ud af pokalturnering af Alanyaspor. 
 • Alanyaspor har samtlige spillere klar til opgøret, hvorfor de kan stille i stærkeste opstilling, som på en god dag kan give alle SüperLig mandskaber problemer. 
 • Galatasaray skal sigte efter sejren, mens Alanyaspor kan udnytte situationen til deres egen fordel og straffe gæsterne på kontraangreb. 
 • Alanyaspor vandt det omvendte opgør med 1-2 i Istanbul. Det er sjældent, at Galatasaray taber på hjemmebane, men ligepræcis kampene mod Alanyaspor har altid indeholdt masser af spænding og højt tempo, hvor marginalerne har været afgørende. 

Forventede startopstillinger:

Alanyaspor: Marafona - Juanfran - Caulker - Tzavellas - Moubandje - Siopis - Gülselam - Karaca - Ucan - Davidson - Babacar.

Galatasaray: Muslera - Yedlin - Donk - Marcao - Tasdemir - Taylan - Fernandes - Arda (feghouli) - Belhanda - Onyekuru - Mohammed. 

Oddsmarked:
Det bliver med sikkerhed en kamp, hvor Galatasaray skal gøre deres ypperste, hvis de skal hente alle point med hjem til Istanbul. Ser man tilbage på de to holds indbyrdes opgør, vil Alanyaspor se mere dominerende ud på papiret, men går man lidt ind i detaljerne, vil man se, at der enten har været tale om pokalturneringer, som Galatasaray har underprioriteret, eller SüperLig kampe, hvor Galatasaray har været hårdt ramt af fravær. Denne gang kommer gæsterne med stærkeste trup, og som på det seneste har virket skræmmende stærke. 
En ren sejr til Galatasaray kan fås til odds 2,45 hos Leovegas, mens asian handicap -0,5 til Galatasaray, som også er det samme, giver odds 2,55 hos Nordicbet.  
 

Kilder: Mackolik - Transfermarkt - BeInsports - Fanatik - Fotomac - Aspor - Sporx
 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback