18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ajax - FC Midtjylland

Infokamp
Match center
25. november 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Amsterdam ArenA    Sergey Karasev
25. nov. 2020 kl. 09:50 (Opdateret 25. nov. 2020 kl. 22:51) 25/11
560
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
FC Midtjylland har indtil videre ikke hentet europæiske point, og spørgsmålet er før aftenens kamp mod Ajax, om Ulvene satser alt på europæisk succes.
Oddsmarked

Oddset på Ajax har været dykkende siden det kom ud, og bwin er enu bedst på 1,33. Krydet står i 6,05 hos Unibet, mens Betfair Sportsbook er i 10,00 på FCM-sejr.

Rundt om kampen
Der er hård kamp om pladserne i Champions Leagues gruppe D. Liverpool er stukket af med ni point i tre kampe, men Ajax og Atalanta står begge med fire point, og dermed hård kamp om den vigtige andenplads. FCM er sidst, indtil videre uden europæiske point, og med kun en enkelt scoring.

Den kom senest mod Ajax i en kamp, FCM tabte med 2-1. Ajax stillede decimeret i det opgør, men havde den fornødne kynisme, og på blot et lille kvarter var FCM reelt slået. Hjemmeholdet fik derfor lov til at have bolden mere end ventet, men de formåede ikke at presse en udligning ind i slutfasen.

Siden dengang har Ajax fået spillere tilbage fra både skader og Covid19, men der er stadig tvivl om Antony og rutinerede Davy Klaassen, mens Kudus med sikkerhed er ude.

FCM havde senest mod Ajax Mikkel Andersen i buret, men Jesper Hansen er siden blevet klar, noget der styrker hele defensiven, da han giver en ro, Andersen ikke på samme måde indgyder.

FCM kommer direkte fra en flot 2-1-sejr hos AGF, og dermed rykkede man på førstepladsen i Superligaen. Stærkt med tanke på det pressede europæiske program, og spørgsmålet er nu, hvor meget vægt der bliver lagt på Europa, og hvor meget der bliver lagt på Superligaen.

Selvfølgelig nedprioriterer man aldrig Champions League, men jeg tror alligevel man skal være mere end overordentligt optimistisk for at tro, at FCM kan tage en tredjeplads i gruppen med tanke på, at man mangler udekampe i Holland og Italien, samt en hjemmekamp mod Liverpool.

Allerede lørdag spiller FCM mod AaB i Superligaen, og kommer man til at se en kamp, som Ajax igen hurtigt afgør tror jeg ikke, at vi vil se et FCM-hold give den fuld gas for at hente en reducering. Jeg tror i stedet vi vil se lidt spillere sparet i løbet af kampen, for programmet er hårdt, og spillerne er for fleres vedkommende ved at være lidt slidte.

FCM har vist, at de har fået mere kynisme end for bare et år siden i Europa, men stadig mangler de skarpheden, når det gælder. Især Anders Dreyer har markeret sig som en spiller, der kan komme frem til chancer, men desværre har han på det skammeligste brændt flere store muligheder, ikke mindst på Anfield mod Liverpool.

Trupnyt

Ajax har Kudus ude, mens der er tvivl om Antony og Klaassen

FCM er uden Covid19-ramte Evander, mens Jesper Hansen er tilbage i fuld vigør.

Kommentarer

Feedback