18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Airborne - Rooster: (AH: -1,5 Maps) 2

23. marts 2020 kl. 08:30 - ESL ANZ Championship
22. mar. 2020 kl. 16:05 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 22/03
78
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL ANZ Championship

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi er tilbage i Australien, her kæmper 2 hold om, at rykke videre i playoff for, at kæmpe om en af "Lan finals" pladserne.

Et godt spillende Rooster, trods dagens nederlag til AVANT. Mod et halv slasket dårligt mandskab fra Airborne, der har det med, at tabe til top 250 hold og ikke rangeret hold. Værdi? Jeg tror det! 

Det taler for: 

- Rooster spiller kampe mod top 100 hold og vinder. De ligger selv lige nu #103 i verdenen. Men kan sagtens blive et stabilt top 100 hold. Deres modstandere ligger lige nu #187 og mener ud fra deres spil lige nu, heller ikke de er bedre. De taber ALT for mange kampe hvor de burde vinde. 

- Airborne har en win rate på lidt over 30% hvis vi tager de sidste 3mdr.  Hvor Rooster næsten rammer de 70%

- Som før skrevet, så er Rooster anført af super spillerne ju1ces & chelleos hhv 19 & 17år. De ligger lige nu og snitter 1.25 & 1.14 i ratio, derudover har de mega impact på spillet. (De stats her kan ingen af spillerne fra AB være med på, de snitter knap 1.0)

- Vigtigt som altid, har vi med en map pool der bare favorisere Rooster. Rooster godt nok ikke dust2 og Train så tit, men det gør AB slet ikke. Så tænker ikke de 2 maps bliver aktuelle. Derudover er det faktisk kun Mirage hvor AB er bedre, men det med et par procenter. Og Rooster spiller Mirage 4x så meget som AB. 

- Rooster er ved at være et godt gennemtømret team, som spiller en masse maps sammen. Og det kan ses. Trods nederlaget i mogen til storfavoriten AVANT, så der fart på de har drenge. De har det med, at overraske med deres herlige aim og ingame leadning. 

Hold øje med: 

- Vælger AB og overraske og gå med en Dust2 eller Train, så omhandler det hvem der har praccet de maps mest. For så er det map hvert fald åbent. Vil dog endnu give favoritten til Rooster. Dog ikke lige så højt.

- AB har vundet en del kampe på det seneste, skal dog sige det er hold der er ude for top200 eller slet ikke er rangeret. 

- AB havde en flot sejr mod Paradox forleden, de vandt 2-1 i maps. Og spillede noget OK Bang bang bold. 

- De mødte hinanden den 6/2-20 - Der tvang AB dem ud i overtid, men tabte. Mappet var den gang Inferno(Som Rooster normalt dominere på)

Alt i alt, så synes jeg oddset her er for højt, og ser det også falde inden kampstart! 

Rooster er og skal være storfavorit her. Og med det individuelle skill der er på Rooster, skal de kunne bryde igennem et semi godt(dårligt) hold. Jeg tror vi vil se Inferno og en Mirage - Måske nuke i morgen tidligt. 

I ønskes god Bang bang! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback