18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Airborne - Ground Zero: (AH: -1,5 Maps) 2

4. april 2020 kl. 01:00 - ESL Australia & NZ Championship Season 10
3. apr. 2020 kl. 23:24 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 03/04
26
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Australia & NZ Championship Season 10

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 55-0-45%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Så kom vi tilbage, kænguruerne er tilbage på skærmen, kan vi være mere glade!  Det er et spændende stage 2 upper bracket final, vi har med, at gøre. AB mod GZ! 

Obs: Endnu en gang beklager jeg, at det kommer op så sent. Men efter en del research, så kunne jeg ikke stå for spillet. Og så faktisk god værdi i en 0-2 sejr til GZ

Det taler for:

- Vi ligger ud med map pool, den kommer vi ikke udenom, da GZ står stærkest på den del. De har bredere pool, og vil vi nok kunne se i vetoen. GZ ban med garanti Train, da de altid gøre det. De spiller ikke mappet, og har ingen interesse i det. Så kommer vi til, at se AB ban Dust2 el Vertigo. 

Udover det, så står GZ stærkest efter ban på 5/6 maps ville jeg sige, det vil sige Overpass, kan jeg godt være lidt nervøs for bliver valgt. Og det er selvfølgelig også den farlige del ved dette spil. 

- De mødte hinanden for lidt over 1,5 måned siden, der kørte GZ dem over på nuke, 1-16.  Dette er også et af AB dårligere map picks.

- GZ ligger lige nu #93 i verdenen, og synes faktisk de spiller CS til sagtens, at kunne være et godt top100 hold. AB ligger kun #170 og ja der ligger de nok lidt endnu. Der mangler simpelthen niveau på det hold.
 

- Begge hold har lavet for nyligt en udskiftet på holdet. Der er tale om en mand på hvert hold. Den nye mand er klart komme ud til fordel for GZ, da man har fået en ung gut ind med pistolerne fyldt godt op med krudt! -  Det er den unge Pearss, som so far faktisk har flotte stats. Dog skal han lige vise sig. Men tror det er en god beslutning, da der skulle ske noget på teamet. De faldt ind i en masse dumme nederlagt. Så det bliver godt, at se denne unge gut! 

- Burnruok og void, er klar GZ stærkeste spillere. De ligger på en rating på 1.15 og 1.03. Derudover har Burnruok en impact på hele 1.35. På dette Niveau er det en af de højeste jeg har set. Det er super imponerende! 

- GZ kommer med en masse selvtillid i tanken, med 2 sejre over Chiefs og en sejr mod Paradox. Så jeg forventer, at se lidt uortodosk cs, som GZ nogen gange står for. Men alligevel plejer det faktisk, at spille godt for dem alligevel :-)

Hold øje med:

- Det helt afgørende man skal holde øje med i denne 0-2 jeg har valgt. Er hvis overpass over. For så vil AB væer favorit til, at tage det map! Der er faktisk ikke nogen af de andre jeg ser de vil have en chance. Men kommer overpass. Så kunne det sagtens blive en 3 maps kamp. Sidst de spillede mappet tabte GZ 16-12. Dog med et lidt anderledes lineup. Og jeg ved GZ godt kan spille den. Men nu ser vi. Men hold øje! 

- Jeg vil være så fræk, at sige der er EN mand man skal holde øje med det er smooth_Criminal. Han er en ener, og kan vinde kampe alene. Han snitter 1.16 som måske ikke er det videste, men han har bare ikke et hold bag sig som sådan. Han har 2 stabile support spillere i JD og pz deres nye mand! (Ved intet om ham, som jeg ved om Pearss) 

- Dette mandskab har slået gode hold også Paradox og ikke mindst Rooster! Sidst nævnte var en god overraskelse og de vandt 2-0 med super flot spil. De kørte dem over med hurtigt og agressetivt spil. Rooster kunne ikke lukke ned for det, kan GZ?

- AB er lidt af en sjubang og chokolademand hold! - De vil fremad, og nogen gange går det godt og andre gange knapt så godt. Lykkedes de med det, som det har gjort mod bedre hold. Så kan de være svære, at tale med. Da der sidder gode aimers på det hold! 

Dette kan blive en tæt kamp! Har ikke helt styr på veto, altså hvem der ban først. Men kommer vi til, at se Overpass i nattens veto - Så ser jeg måske procenterne lidt anderledes, ikke meget, men lidt. Men alt kan ske, og igen. Ved jeg at GZ godt kan spille en Overpass.

Bang derudaf og hav en dejlig kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback