Agnieszka Radwanska - Svetlana Kuznetsova: Over 2,5 sæt

Match center
10. juli 2017 kl. 12:40 - Tennis, England - WTA - Wimbledon WTA
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 44-56%
Betvalue: 109,12%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Wimbledon, damesingle, 4. runde (græs, ude)  

Dagens runde i Wimbledon byder på en kamp mellem to af den nyere tids største stjerner i polske Agnieszka Radwanska og den russiske tennisdronning Svetlana Kuznetsova. Begge har efterhånden set bedre dage, men specielt Kuznetsova har i dette års Wimbledon vist skræmmende styrke. Det ligner dog en tæt affære på det engelske græs.

DET TALER FOR RADWANSKA

 • Radwanska har haft en hård turnering med gode modstandere i alle runderne og denne er bestemt ingen undtagelse. Hun har dog formået at kæmpe sig igennem udfordringerne på fornemste vis. Hun har vist stor mental styrke og giver aldrig op. Specielt i andet sæt imod McHale så det sort ud efter at have tabt første, men hun fik kæmpet sig tilbage og formåede at komme videre.
 • Mange havde set tredje runde som endestationen for Radwanska, da hun var oppe imod schweiziske Bacsinszky der var i fremragende form efter et flot French Open. Radwanska så stærk ud i de sidste 2 sæt og specielt i det sidste var der kun en spiller på banen.
 • Radwanska ser ud til at være et godt sted mentalt for tiden. Hun skal giftes efter Wimbledon og det ser ud til at det har gjort hende mere frigjort i hendes spil.
 • Hun har tidligere præsteret godt i Wimbledon ved at nå finalen i 2012. Her gik hun i 3 sæt imod Serena Williams som på det tidspunkt var uslåelig. Det viser dog at underlaget og hypen omkring turneringen ligger godt til hende.

DET TALER FOR KUZNETSOVA

 • Efter Sharapovas dopingkarantæne og senere skade, har russisk kvindetennis ledt efter en overtager. Det så længe ud til at 37 årige Kuznetsova ikke havde lysten og energien til at påtage sig den rolle, men på det seneste har hun været flyvende og ligner den "unge" Kuznetsova som var så dominerende for år tilbage. 
 • Kuznetsova flyttede tidligere tilbage til Rusland for at finde ud af om lysten til at spille tennis stadig var der. Det viste sig at være en fremragende beslutning og hun har i den grad fået energien tilbage.
 • Hendes spil er perfekt til det hurtige underlag i Wimbledon. Hun har en fornuftig serv og kommer gerne frem til nettet og at spille serv/flugt. Dette har vist sig at være meget effektivt i dette års turnering.
 • Specielt i kampen imod Makarova så det ud til at alt gik op i en højere enhed. I første sæt så hun fantastisk ud og vandt sikkert 6-0. 

HVAD SKAL DU SPILLE?

Begge kvinder er store fighters og selvom de skulle tabe et sæt, så er det ikke noget der får deres selvtillid til at lide et knæk. Radwanska har været ude i 3 sæt i de seneste 2 kampe og det er kun et par fantastiske partier der har sikret at Kuznetsova ikke er endt i samme situation. I fire ud af deres seneste fem møder har de måtte ud i et tredje sæt. Jeg ser værdi i at snuppe odds 2.48 på over 2,5 sæt.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback