Agnieszka Radwanska - Shuai Peng: (AH: +3,5) 2

Match center
14. marts 2017 kl. 01:35 - Tennis, WTA
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

WTA Indian Wells - Peng dækker 3.5 partier mod Radwanska.

Shuai Peng har spillet på et højt niveau på det seneste. Hun har bl.a. slået Tsurenko og Konjuh i denne turnering, og hun er spillet ind på underlaget. Hun kan spille på et højt niveau, hvor hun ikke laver mange fejl. Hun er en klog spiller.

Radwanska har ikke spillet specielt godt i år. Hun har bestemt ikke været lige så dominerende som tidligere sæsoner, og hun har smodt point her og der på dumme fejl. Hun plejer at spille rigtig flot og klogt, og hun vinder ofte de lange dueller. Det er bare ikke sket i år og hun spiller ikke med samme overbevisende selvtillid. Hun har tabt 4 af sine seneste 7 kampe, hvilket ikke er godt nok til hendes niveau. 

De har mødt hinanden 5 gange tidligere. Peng er bagud 3-2 her, men Peng har altid som minimum fået et sæt i disse kampe.

Jeg tror sagtens, at Peng kan gøre denne kamp tæt. Radwanska er ikke sig selv, og hun kommer ikke til at køre Peng ud af banen her. Jeg ser hende som rimelig favorit, og jeg tror hun vinder. Jeg kunne dog godt se et tie break eller et sæt gå Pengs vej her.

Oddset har været faldende på Peng. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback