18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AGF - Randers FC: Under 2,5 Mål

Match center
28. maj 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Jens Maae
11. mar. 2020 kl. 18:23 (Opdateret 12. mar. 2020 kl. 10:49) 11/03
135
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 102,96%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
AGF dummede sig mod Silkeborg, men bør stadig ikke komme i problemer i top seks-kampen. Der er dog ikke råd til at lukke Randers ind i folden.
Det taler for
 • Seks af de seneste syv opgør mellem de to hold er gået under 2,5 mål
 • AGF må for alt i verden ikke tabe kampen, så de går givetvis mere forsigtigt til værks
 • Randers scorer ikke ret mange mål, og savner tydeligt Saba Lobjanidze
 • Randers har kun scoret i én af tre SL-kampe i foråret
 • AGF har kun scoret tre mål i tre SL-kampe i foråret
Hold øje med
 • AGF er uden Backmann og Munksgaard, mens der er tvivl om Tingager
 • Randers har Egho og Kamara tilbage
 • Randers skal bruge en sejr, så de kan gå mere offensivt til værks end sædvanligt
Oddsmarked

AGF er favoritter til odds 2,20 hos 888sport. Krydset er i 3,60 hos bwin, mens Danske Spil er på 3,45 på Randers-sejr.

AGF er god mod de gode hold, men mod de dårligere hold har David Nielsens store problemer med at skabe kampene. Det vidner de to seneste kampe om, da AGF blot har fået ét point ud af kampene mod Hobro og Silkeborg.

Mod bedre hold, hvor AGF ikke nødvendigvis skal skabe kampen med bolden, er aarhusianerne langt bedre. Mod Randers må AGF stadig forventes at have bolden mest, men Randers kan godt spille med. Spørgsmålet er blot, hvordan de to hold går ind til den udsatte kamp.

AGF har lignet et sikkert kort i top seks længe, men taber de denne kamp, vil de blot have tre point ned til syvendepladsen med to runder igen før ligaen splittes. Så kan det pludselig blive lidt for tæt, set med AGF-øjne, så denne kamp må ikke tabes.

Vinder AGF, er top seks hjemme, mens uafgjort vil betyde, at ekstremt meget skal gå galt, hvis ikke pladsen i mesterskabsslutspillet skal komme i hus. Så jeg tror ikke nødvendigvis vi ser et AGF blæse ud over stepperne fra første fløjt.

Randers skal omvendt reelt have en sejr, for for alvor at bringe sig ind i top seks-spillet. Uafgjort lukker ikke døren for kronjyderne, så et vildt sats til sidst, hvis der står uafgjort, ser vi næppe, men Randers skal gå ud med en sejr for øje.

De to hold spiller ofte meget tætte kampe. Tidligere på sæsonen vandt Randers 2-0, men inden da var to kampe på stribe endt 1-1, mens Randers inden da havde vundet 2-1. Generelt har Randers faktisk et ganske klart overtag, med seks sejre og fire uafgjorte i de seneste ti indbyrdes opgør.

Det gør ondt i Aarhus, men jeg tror alligevel gerne, man lever med uafgjort her, for reelt at sikre pladsen i mesterskabsslutspillet samtidig med, at man skubber Randers lidt længere væk fra det.

Af de seneste syv indbyrdes opgør, er blot ét gået over 2,5 mål. Med et lidt forsigtigt AGF-udlæg tror jeg, at vi meget vel kan komme til at se endnu en målfattig kamp mellem de to hold, og når man så samtidig tager med, at Randers kun har scoret i én af tre Superliga-kampe i foråret, så ligner under-muligheden et rigtig fint spil.

Det, der taler mest imod, er at Randers har den offensive duo Marvin Egho og Alhaji Kamara tilbage, mens AGF har Niklas Backmann i karantæne. Det svækker aarhusianernes defensiv ganske betragteligt.

Trupnyt
AGF er uden karantæneramte Niklas Backman og Alexander Munksgaard, mens der er tvivl om Mustapha Bundu og Frederik Tingager.

Hos Randers er der tvivl om André Rømer, dr sad over senest mod FCM.

Kilder

agf.dk, randersfc.dk, superliga.dk, danskfodbold.com, superstats.dk

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback