18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AGF - FC Midtjylland: Flest hjørnespark AGF

Match center
7. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Ceres Park    Sandi Putros
5. nov. 2021 kl. 15:46 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 19:16) 05/11
142
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

AGF tager hjemme på Ceres Park imod FCM. En kamp som jeg tror bliver ganske underholdende, men hvor jeg kigget lidt på de to holds seneste opgør, og offensive tilgange.

Chance: 38%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • FCM har været hårdt spændt for, med 4 kampe på 11 dage, og ift. restitutionen så er AGF med bedre kort på hånden. GF's seneste kamp var d.1 november hvor FCM spillede d.04. En ting er spillernes træthed, men derudover har AGF også haft mere tid til at forberede sig.
 • Kigger vi på dette spil, så har AGF spilet 14 kampe, hvor de har vundet 7, spillet 2 uafgjorte og tabt 5 ift. hjørnespark. FCM på den anden side har vundet 7 og tabt 7 ift. hjørnespark.
 • AGF snitter 5.6 hjørnespark pr. kamp og tillader 4.5 til deres modstandere. Til sammenligning så snitter FCM 4.9 og tillader 4.6 hjørnespark pr. kamp.
 • AGF har brug for de 3 point, hvis de vil i top 6 er det ved at være nu de skal til at komme igang! Derfor tror jeg de hviiie kommer til at have et offensivt udtryk, og vil forsøge med et højt pres, da et X ikke rigtig gør den store forskel, så tror jeg også de vil holde fast, og blive ved med at jagte, også hvis stillingen er uafgjort i slutfasen.
 • FCM har nogle gode finurlige folk oppe foran, men de mangler deres store stærke 9'er som de har for vane at spille med i FCM, til dette opgør kunne deres frontmand hede Lind eller Sisto, og det kalder ikke just på indlæg, eller bolde ind i bosken, der har AGF mere grund til at få bolden ind da de har Patrick Mortensen. Derudover har AGF også på kanterne deres bedste folk.
 • 3 ud af de seneste 4 indbyrdes opgør er endt med flest hjørnespark til AGF. I dette opgør er AGF på hjemmebane og har hårdt brug for 3 point. Det håber jeg man kan kommer til at se på deres spil, hvor de indtil nu i denne sæson har været gode til at få sendt deres kanter afsted, men hvor deres backs også kommer godt med frem, hvilket alt sammen kan bidrage til mange hjørnespark.
Hold øje med
 • AGF har været ufarlige i år, og er det hold i superligaen der har færrest afslutninger, med 114, hvor FCM ligger nr. 2 med næst flest afslutninger nemlig 161.
 • FCM har gang i en fremragende stime, og det er spillere der har tro på egne evner. 7 kampe uden nederlag, og en flot kamp i midtugen er FCM's indgang til dette opgør, og AGF har blot en sejr i de seneste 5 kampe. Det kan gøre noget ved spillerne, og måske holde AGF folkene fra at tage de store chancer i deres spil da de er inde i en skidt periode.
 • Hvor meget initiativ vil AGF tage? det kan jeg godt være usikker på. De seneste indbyrdes opgør er endt 4-0.4-0 og 4-1 sejre til ulvene, så måske AGF vil stille sig lidt lavere i dette opgør, og være lidt mere påpasselige, hvilket vil medføre færre hjørnespark til værterne.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til AGF er ikke tilgængeligt særligt mange steder. Dog kan man også spille denne variant hos bet365 til odds 2,50

Holdene:

AGF:
Hjemmeholdet har ikke nogle karantæner eller skader fra den normale start 11'er, derfor tror jeg vi får dem at se i en 4-3-3 hvor de startende 11 kunne være:

Hansen; Kahl, Bisseck, Hausner, D'Alberto; Anderson, Poulsen, Grønbæk ; Thorsteinsson, Mortensen, Bundu.

Brandhof er også en mulighed på midtbanen, og kunne godt være i spil til en start 11'er. Han startede i sidste runde på Grønbæks bekostning, og måske får han igen lov at stille fra start.

FCM:
Efter en flot europæisk aften d.04 november er det lidt svært at pege på en start 11'er for FCM. De kunne godt rotere lidt, umiddelbart kunne jeg godt se dem give en pause til en fra 3-backkæden og måske Evander, somm alle fik 90 min. 
En mulig start 11'er kunne være

Olafsson; Juninho, Sviatchenko, Cools; Dyhr, Onyedika, Cajuste, Andersson; Sisto, Lind, Isaksen.

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback