18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Adrienn Nagy - Tena Lukas: 1

30. september 2021 kl. 11:00 - w25 - Budapest - grus
30. sep. 2021 kl. 00:50 (Opdateret 1. okt. 2021 kl. 15:37) 30/09
49
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Unge Nagy skal på hjemmebane kæmpe mod formsvage Lukas.

Chance (1-X-2): 49-0-51%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Lukas der har 8 itf titler på grus, tog titlen som den dårligste bedømt på resultater i starten af året. Hun tabte 12 kampe i træk på tværs af underlag, og en solskins dag i Juni måned, lykkedes det på hjemmebane at vinde over Bolsova, som blev fulgt op af stort nederlag mod Bara næste kamp. Siden da har hun vundet og tabt lidt på skift, og lignede at være nede i hullet igen, men har nu vundet 1 kamp mod Wagner, som heller ikke selv har været for god i et stykke tid. Hvis man skal forsvare Lukas, har nederlagene været mod fine spillere på itf touren, men så mange nederlag må sætte sine spor.

Når man ser Lukas spille giver det lidt en Sharapova følelse uden alle de høje skrig. Lidt stiv i kroppen og høje opkast ved serv falder i hvert fald i øjnene. Når hun er god er hun en god boldspiller, og kan holde bolden i gang med kvalitet. Hun plejer også at være mentalt stærk, og har tit vendt faretruende nederlag til sejr, og det er som regel en styrke der følger med en når der kommer vind i sejlene.

20 årig Nagy for umiddelbart sin opgave for, især med tanke på at grus ikke er hendes fortrukne underlag. Hun er 15-15 på grus, og det er også mod lavere niveau end Lukas' kaliber. Hun startede det godt hjemme med sejr over Shapatava, som eller har været rigtig god ved flere events de sidste par måneder. Den sejr i sig selv tolker jeg, som en spiller der godt kan begå sig, og hun har ikke samme forcer som Lukas, men er mere fysisk betonet. Jeg forventer egentlig en kamp der bliver lidt rodet, og trods Nagy normalt vil komme til kort her, tror jeg at denne kamp vil ligge godt til hende.

ComeOn er dem med største odds på hele markedet, men det ligner at de kendte navn trækker indsatser til sig, så kunne ende højere inden kampstart.

God kamp

p.s når Vi snakker om Shapatava, hvorfor er det stort set kun Betfair der udbyder odds på hende, og ingen andre på det danske marked? Har hun været involveret/mistænkt for noget snyd?

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback