18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - SSC Napoli

Infokamp
Match center
19. december 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
San Siro    Davide Massa
19. dec. 2021 kl. 11:13 (Opdateret 19. dec. 2021 kl. 22:40) 19/12
117
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Det dufter af et tæt og jævnbyrdigt opgør, og hvor milaneserne er favoritter. Napoli kan gøre ondt på hjemmeholdet og især omstillingerne, men man har en del fravær og spørgsmålet er om det svækker gæsterne, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 2,37 på en Milan sejr, og i odds 3,66 på uafgjort, mens en Napoli sejr er i odds 3,24.

DET TALER FOR MILAN:

 • Efter de to nederlag i træk først til Fiorentina ude og senere Sassuolo hjemme er Milan kommet tilbage på sporet igen med syv point i de seneste tre spillerunder.
 • Milan kan til søndagens opgør stille ganske stærkt, og hvor man kan se i den forventede startopstilling, at træner Stefano Pioli godt kan se ud til og satse mere offensivt.
 • Napoli er efter en super start på sæsonen gået i stå og er inde i en formkrise med to nederlag i de seneste to hjemmekampe, og tre nederlag i de seneste fem spillerunder.
 • Syditalienerne er svækket til opgøret og må undvære Osimhen, Koulibaly, Fabian Ruiz, Insigne, og Mario Ruí.
 • Efter Atalantas nederlag lørdag hjemme til Roma kan Milan i aftens opgør spille sig endnu længere væk i tabellen fra både Atalanta og Napoli, og op på kun et point efter bysbørnene fra Inter på førstepladsen.
 • Med de skader som Napoli har til aftens opgør, så skal og må Milan have mulighederne for, at kunne presse syditalienerne, og de seneste to opgør som syditalienerne har spillet, og hvor de har tabt har de ganske enkelt spillet elendigt.
 • Milan har et par fravær i Simon Kjær og kroatiske Rebic, men ellers er det et ganske slagkraftigt mandskab og noget som er tæt på stærkeste opstilling.

DET TALER FOR NAPOLI: 

 • Selvom Napoli er inde i en formkrise i øjeblikket, så kommer man ikke udenom, at man på udebane har gjort det ganske godt i denne sæson og hvor det kun er blevet til et nederlag i Serie A.
 • Milan spillede elendigt senest i Udine, og hvor man meget heldigt fik 1-1 på et sent mål i opgøret af Zlatan Ibrahimovic.
 • Hjemmeholdet ser ikke ud til og have helt den samme styrke i øjeblikket som i starten af sæsonen, og det kan ganske enkelt være pga det noget hårde programmer i efteråret, og som spillerne begynder og kunne mærke.
 • Selvom Napoli er svækket til aftens opgør og stiller med en del reserver så har man forsat folk i det offensive som kan skabe chancer på egen hånd i både Zielinski, Elmas, Politano og ikke mindst Mertens, og syditalienerne vil for alt i verden ikke tabe for tredje gang i streg.
 • Det bliver sandsynligvis ikke samme offensive tankegang som man normalt ser fra syditalienerne som man kommer til og se i opgøret i aften, man er svækket med en del skader, og spillet har ikke fungeret de seneste uger, og kan man få et point med hjem fra Milano så er det ganske fint.
 • Napoli har ikke tabt til Milan på Stadio San Siro i Milano siden den 14/12-2014 og et bevis på man normalt gør det godt i det noritalienske.
 • Defensivt er Milan til og tale med i øjeblikket, og de giver chancer væk, og skal syditalienerne have noget med hjem fra det norditalienske så skal chancerne udnyttes bedre end det f.eks var tilfældet seneste hjemme imod oprykkerne fra Empoli, og det må være et sulten Napoli mandskab som vil tilbage på sporet igen.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Maignan-Florenzi, Tomori, Romagnoli, Ballo Toure- Tonali, Kessie- Messias, Diaz, Krunic- Ibrahimovic.

Napolis forventede startopstilling: 4-2-3-1: Ospina-Malcuit, Rrhamani, Juan Jesus, Di Lorenzo- Anguissa, Demme- Politano, Zielinski, Elmas- Mertens.

Trupnyt: Milaneserne er uden Simon Kjær(fast) i midterforsvaret som er ude resten af sæsonen, Rebic(reserve) offensive midtbane er skadet, Leao(fast) offensive midtbane er ude. Napoli er uden Koulibaly(fast) i midterforsvaret, Mario Rui(fast) venstreback, Osimhen(fast) i angrebet og topscorer, Insigne(fast) i angrebet, og til sidst spanske Fabia Ruiz(fast) på den centrale midtbane.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, acmilan.com, sportmediaset.mediaset.it, sscnapoli.it, tuttonapoli.net

Kommentarer

Feedback