18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Sassuolo: 1

Match center
28. november 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
San Siro    Gianluca Manganiello
26. nov. 2021 kl. 08:34 (Opdateret 28. nov. 2021 kl. 16:54) 26/11
205
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 64-21-15%
Betvalue: 103,68%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: 1-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Milan er favoritter og bør kunne udnytte gæsternes dårlige stime i øjeblikket. Sassuolo er som nat og dag, og har un tabt et af de seneste fire indbyrdes opgør i Milano, men vil milaneserne udnytte Napolis skader kræver det tre point.
Det taler for
 • Milan har rigtig gode muligheder for at spille sig væk fra Napoli i tabellen med en sejr, og som er ramt af skader og yderligere møder Lazio i weekenden, og det skal milaneserne kunne udnytte på San Siro i Milano.
 • Tingene fungere ikke for Sassuolo i øjeblikket med nederlag hjemme mod Empoli og ude mod Udinese, og senest kun 2-2 hjemme mod bundholdet fra Cagliari, altså et point i de seneste tre spillerunder og hvor man ikke har imponeret.
 • Hjemmeholdet skal hente tre point i disse opgør på hjemmebane hvis man skal drømme og tænke scudetto, og man kommer med en frisk 1-0 sejr fra onsdagens udekamp mod Atletico Madrid.
 • Sassuolo kommer tit i problemer og til kort når de møder de store mandskaber i Serie A.
 • Gæsterne må undvære Frattesi som er i karantæne, og yderligere er både Boga og Djuricic tvivlsom i det offensive, og det svækker farten i det offensive.
 • Milans skader er så småt ved at være væk, og måske er Maignan tilbage i målet til søndagens opgør.
 • Jeg forventer at man kommer til at se et Milan mandskab som kommer til at styre begivenhederne fra start, og som vil prøve at sætte sig tungt på opgøret, og mod et gæstende mandskab som defensivt har været til at tale med på det seneste.
Hold øje med
 • Sassuolo er som nat og dag, og når man mindst forventer det går de ud og overrasker, og hvilket man så i udekampen mod Den Gamle Dame fra Torino, og hvor man vandt med 2-1.
 • Hvor mange kræfter fik milaneserne brugt i onsdagens Champions League kamp i Madrid, og kan de begynde at mærke det i anden halvleg.
 • Milan må undvære Calabria i det defensiven, og yderligere er Rebic og Giroud ude i det offensive.
 • Defensivt var Milan elendige senest i Firenze, og hvor man løb ind i sæsonens første nederlag, og lavede mange fejl og virkede usikre.
 • Sassuolo vandt det seneste indbyrdes opgør tilbage i april i Milano med 2-1, og har fået point i tre af de seneste fire indbyrdes opgør i Milano.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,62 på en Milan sejr, mens Marathonbet er i odds 1,60.

AC MILAN: Efter sæsonens første nederlag sidste weekend i Firenze på 4-3 til Fiorentina, og hvor man defensivt lavede mange fejl og virkede usikre skal Milan tilbage på sporet igen, og især på hjemmebane og mod et Sassuolo mandskab som ikke er sprudlende i øjeblikket.

Milan har det normalt ikke helt nemt når gæsterne kommer på besøg, man tabte det seneste indbyrdes opgør i Milano tilbage i april med 1-2, og har kun vundet et af de seneste fire indbyrdes opgør i det norditalienske.

Milaneserne er favoritter og vil man drømme om scudetto i denne sæson skal disse opgør vindes på hjemmebane, og med de skader Napoli er løbet ind i, og med deres pludselig vanskelig opgave hjemme søndag mod Lazio kan Milan spille sig defenivt på en førsteplads, og hvis syditalienerne samtidigt smider point, og hvilket er muligt.

Skaderne er så småt ved at være væk hos Milan, og franske Maignan kan måske være til rådighed allerede i dette opgør, man må dog undvære reserverne Giroud og Rebic i det offensive, og Calabria i det defensive, men bestemt et slagkraftigt mandskab som træner Stefano Pioli som kan stille med, og som bør have gode muligheder for tre point på hjemmebane.

Milans hjemmebanestatistik: 5-1-0, målscore 13-4.

Trupnyt: Giroud(reserve) og Rebic(reserve-fast) i angrebet er begge ude til opgøret, og det samme er Calabria(fast-reserve) i midterforsvaret.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Tatarusanu- Kalulu, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Bennacer, Kessie- Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao- Ibrahimovic.

SASSUOLO: Et point i de seneste tre opgør er bestemt ikke godkendt af Sassuolo og træner Alessio Dionisi, og defensivt har man set skrøbelig og usikre ud, og har lukket syv mål ind i de seneste tre spillerunder, og mod mandskaber som Empoli, Udinese, og senest bundholdet Cagliari.

Sassuolo er som nat og dag, man kan spille et super godt opgør weekenden før i Torino mod Den Gamle Dame fra Juventus og vinde, og weekenden efter tabe hjemme til oprykkerne fra Empoli, og det viser at man igen i denne sæson endnu ikke helt har formået, at stabilisere sig ordentligt også selvom mandskabet virker ganske spændende, og undeholdne i deres spillestil.

Jeg tror ikke at træner Alessio Dionisi er til diskussion overhovedet, og da man først og fremmest skal overleve i Serie A, og slutte i midten af rækken og hvilket også bør være muligt, men man kommer tit til kort mod de store i rækken, og hvor man lige mangler det sidste gear.

Frattesi er ude med karantæne på midtbanen til søndagens opgør, og yderligere er Boga og Djuricic begge tvivlsomme i det offensive, og det kommer til at betyde, at man bliver svækket på farten i det offensive, og med Milans gode form og stime i øjeblikket, og pilen peger i den anden retning for Sassuolo så dufter det af et meget vanskeligt opgør i Milano.

Sassuolos udebanestatistik: 2-1-3, målscore 11-12.

Trupnyt: Frattesi(fast) på midtbanen er i karantæne, Boga(fast) venstrewing er tvivlsom til opgøret, Djuricic(fast) offensive midtbane er tvivlsom til opgøret, og det betyder blandt andet at 37 årige Magnanelli kommer til at spille på den centrale midtbane.

Sassuolos forventede startopstilling: 4-2-3-1: Consigli-Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio- Magnanelli, Lopez- Berardi, Raspadori, Traore- Scamacca.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, acmilan.com, sportmediaset.mediaset.it, sassuolocalcio.it, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback